This isHenkel Romania

3-erbild-webseite-1640x514px

Pornind de la moștenirea noastră impresionantă de peste 145 de ani, suntem deschizători de drumuri pentru îmbunătățirea vietii, în fiecare zi. Astăzi și pentru generațiile viitoare. Prin mărcile și tehnologiile noastre inovatoare și sustenabile, cu ajutorul echipelor noastre din întreaga lume.

Henkel deține poziții de lider atât în domeniul industrial, cât și în cel al bunurilor de consum. Portofoliul nostru include produse de îngrijire a părului bine-cunoscute, produse de igienă personală și a locuinței, detergent de rufe, precum și adezivi, etanșanți și soluții funcționale pentru suprafețe. 

Who We Are and What Drives Us

WE AREPIONEERS AT HEARTFOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

Țelul nostru (purpose) “Pioneers at heart for the good of generations” spune totul despre ceea ce susținem, despre modul în care lucrăm și constituie baza strategiei noastre.

Spiritul de pionierat al fondatorului companiei noastre, Fritz Henkel, este ceea ce continuă să diferențieze și să unească angajații Henkel din întreaga lume. Ambiția și motivația de a lucra împreună la soluțiile de mâine. Azi. În fiecare zi. Facem acest lucru nu numai pentru noi înșine, ci și pentru generațiile viitoare, deoarece împărtășim o responsabilitate comună.

Henkel în România

Henkel Romania a fost înfiinţată în 1994 ca filială a Henkel Central Eastern Europe, cu sediul central la Viena (Austria). Compania are în prezent cca 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.

De la înfiinţarea sa în România, Henkel a lansat cu succes pe piaţa românească un important număr de mărci din portofoliul internaţional Henkel, precum: Persil, Pur, Silan, Color Catcher, Perwoll, Clin, Bref, Somat, Pro Nature (Laundry & Home Care) Fa, Palette, Taft, Gliss, Schauma, Syoss, Got2b, Live, Nature Box, Barnangen (Beauty Care) Ceresit, Moment, Super Bond, Loctite, Bonderite și Teroson (Adhesive Technologies).

Henkel deține trei unități de producție în România, ce aparțin Diviziei Adezivi, amplasate în Pantelimon (lângă București), Câmpia Turzii (județul Cluj) și Roznov (în județul Neamț).

Diviziile noastre

HenkelAdhesiveTechno­lo­gies

adhesive-foliage

Suntem un lider global pentru adezivi, materiale de etanșare și soluții funcționale pentru suprafețe - pentru aplicații industriale, precum și pentru consumatori casnici și experți.

Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands este divizia noastră de bunuri de larg consum al cărei portofoliu include mărci și produse din domeniul Laundry & Home Care și Hair.

Diversity, Equity and Inclusion (DEI)

The Uniqueness of 51,000 is the power in us

At Henkel, we believe in the power of uniqueness. We believe in equity and a sense of belonging for people with all their differences – in our societies and our workplace.

The diversity of our employees, their backgrounds, experiences, perspectives, and the appreciation of all their individual differences are the foundation for our competitive advantage. We believe that a company culture focused on diversity, equity and inclusion (DEI) is the key driver of creativity and innovation. Our ability to deliver excellent results is fueled by and dependent on our ability to embed DEI in our corporate culture and the way we do business.

We are strongly committed to building teams that match the needs of the markets we operate in and the clients we work with, represented by a broad range of cultural backgrounds, skills, and knowledge. Diverse teams stimulate innovation and new ways of problem solving; yet they need an inclusive culture and leadership to help them function at their best.

Sylvie Nicol

Angajații sunt cei care fac diferența. Echipa noastră globală diversă și cultura noastră “inclusive” ne dau șansa să ne punem în valoare creativitatea și capacitatea de inovare.

Downloads (în limba engleză)

2021-q1-quarterly-statement-en-ANZ.pdfPreviewImage

Quarterly Statement Q1 2021

Teaser Sustainability Report 2022

Raport de Sustenabilitate 2022
(în limba engleză)

timeline-140-years-of-henkel-en-COM.pdfPreviewImage

140 ani de istorie Henkel

Regulamente & Standarde (în limba engleză)

Pentru Henkel, imaginea și reputația sa de companie dedicată desfășurării activității în mod etic și cu respectarea strictă a normelor legislative și juridice în vigoare sunt extrem de importante, fiind implicit legate de modul în care angajații companiei își desfășoară activitatea zilnică. Pentru a sublinia acest angajament, compania a dezvoltat o serie de regulamente și standarde.