PARTENERI & FURNIZORI

Un grup de 4 colegi care studiază câteva documente împreună

Colaborarea strânsă cu partenerii și furnizorii de-a lungul lanțului valoric reprezintă un avantaj competitiv pentru Henkel. Oferirea de produse inovatoare și promovarea sustenabilității reprezintă două elemente importante ale strategiei companiei, iar partenerii și furnizorii noștri joacă un rol-cheie în ambele. În căutarea de noi idei și în încercarea de punere în aplicare a acestora cu succes, ne uităm constant la limitările noastre și căutăm parteneriate strategice cu o multitudine de grupuri-țintă.

Parteneri

Compania Henkel este bine cunoscuta pentru afacerea sa inovatoare. Scopul nostru este de a oferi clienților și consumatorilor noștri cea mai bună calitate posibilă și cele mai inovatoare soluții. Pentru a realiza acest lucru, colaborăm cu parteneri din întreaga lume. Căutăm idei creative pentru noi produse, materiale și soluții pentru a face față provocărilor existente.

Aduceți-vă expertiza și faceți parte din povestea noastră de succes.

Furnizori

Colaborăm îndeaproape cu furnizorii noștri – menținând standarde înalte de calitate, eficiență, responsabilitate și sustenabilitate. Achizițiile noastre globale asigură o înaltă calitate și eficiență a costurilor, ceea ce duce la cele mai bune produse din clasă pentru clienții noștri. Pentru relații de afaceri pe termen lung, alegem furnizori care oferă cel mai mare potențial în ceea ce privește inovația și optimizarea costurilor de fabricație și a proceselor logistice.