DESPRE NOI


Adhesive Technologies

Divizia noastră Adhesive Technologies este lider global pentru adezivi, materiale de etanșare și acoperiri funcționale - pentru clienții industriali, precum și pentru consumatori și meșteșugari. Fiind experți în industrie și aplicații pentru industriile producatoare din întreaga lume, colaborăm îndeaproape cu clienții și partenerii noștri pentru a crea valoare durabilă pentru toate părțile interesate - cu mărci de încredere și soluții cu impact ridicat si un portofoliu tehnologic de neegalat.

10.790

miliarde euro vânzări în 2023

50%

din totalul vânzărilor Henkel

49%

din angajații Henkel

> 100.000

Clienți industriali

> 800

Segmente industriale

OUR TECHNOLOGY CLUSTER BRANDS

Fotografia alb-negru arată un burghiu cu apă pulverizată de răcire.

Portofoliul nostru de produse industriale este organizat la nivel global în jurul a cinci mărci/ clustere tehnologice - Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson și Aquence. Pentru consumatori și meșteșugari, ne concentrăm în Romania asupra celor patru platforme globale de brand Pritt, Loctite, Ceresit și Moment.

BUSINESS AREAS

Aplicarea adezivului pe o placă de circuite cu componente cu o mașină cu 4 ace.

Divizia Adhesive Technologies include trei arii: Mobility and Electronics, Ambalaje și Bunuri de Larg Consum și Construcții (meșteri și profesioniști).


Adhesive Technologies Automotive and Metals

Mobility and Electronics

În domeniul mobilității și electronicii oferim clienților noștri internaționali soluții personalizate și servicii tehnice specializate în industria auto, electronică și industrială. Creăm un avantaj competitiv pentru clienții aflați la intersecția dintre tehnologie, semiconductori, automobile și industrie. Cu portofoliul nostru unic de tehnologii și know-how-ul de piață, abordăm tendințele globale, cum ar fi electrificarea, conectivitatea, conducerea autonomă și defossilizarea industriei.

Curier livrănd un plic și un pachet

Ambalaje și Bunuri de Larg Consum

În domeniul Ambalaje și bunuri de consum oferim soluții inovatoare pentru producătorii de bunuri de consum și de marcă și pentru industria ambalajelor din întreaga lume. Adăugăm valoare brandurilor și ofertelor clienților cu soluții de mare impact, bazându-ne pe relații puternice, de durată și de încredere. Cu portofoliul nostru unic de tehnologie și know-how-ul de piață, abordăm tendințele globale de consum, cum ar fi sustenabilitatea, promovarea economiei circulare și asigurarea celui mai înalt nivel de siguranță alimentară.


Adhesive Technologies Craftsmen, Construction and Professional

Construcții (meșteri și profesioniști)

În domeniul Construcții (meșteri și profesioniști), oferim soluții de mare impact pentru consumatori și meșteșugari, precum și pentru profesioniștii din domeniul construcțiilor, producției și întreținerii din peste 800 de segmente industriale. Lansam produse inovatoare și soluții transformatoare pentru clienții noștri prin intermediul unor puternice platforme de brand globale. Și abordăm tendințele tehnologice globale, cum ar fi construirea durabilă, îmbunătățirea locuinței, smart manufacturing / productia inteligentă și întreținere predictivă.