CONSUMER BRANDS

Femeie cu un coș lângă o masă plină cu produse Henkel, cum ar fi: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft și altele..

Oferim o platformă de mărci de consum acoperind mai multe categorii și reprezentând o gamă largă de produse și mărci bine-cunoscute. Portofoliul nostru divers se concentrează pe mai multe categorii de mărci de consum, focusul fiind asupra celor două categorii principale: Laundry & home care și Hair.

STRIVING TO MEET CONSUMER NEEDS BY DRIVING INNOVATIONS WITH ICONIC BRANDS & TECHNOLOGIES

Mărcile din Portofoliul nostru

Filter
Filter
Regiune
Regiune Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Segmente de clienți
Segmente de clienți Filter
Reset
Categorie produs
Categorie produs Filter
Reset

Categoriile Principale

: Imagine abstractă în culori albastre care simbolizează un proces de spălare

Laundry & Home Care

Brandurile noastre precum Persil, Bref, Pur joacă un rol cheie în viața de zi cu zi a consumatorilor noștri. Vrem să inspirăm generațiile viitoare cu soluții și produse durabile, adaptate schimbărilor ce au loc în comportamentul consumatorilor. De aceea, colaborăm cu consumatorii și clienții noștri pentru a dezvolta mărci și produse de top în domenii precum spălarea și îngrijirea rufelor, spălarea vaselor, curățarea suprafețelor și îngrijirea toaletei

Imagine abstractă în culori portocalii simbolizând o șuviță de păr

Hair

În acest domeniu, activăm atât în zona destinată consumatorilor, cât și în zona de produse profesionale. Suntem pasionați de păr, iar brandurile noastre, precum Schwarzkopf sau Syoss, reflectă cu adevărat acest lucru. Fie că este vorba de produse pentru îngrijirea părului, colorare sau îngrijire de styling pentru consumatorii noștri, sau produse inovatoare pentru tratamentul părului, colorare, finisare sau styling pentru saloanele de coafură profesionale - mărcile noastre vorbesc despre calitate, siguranță, sustenabilitate și performanță ridicată.