REIMAGINING & IMPROVING LIFE EVERY DAY

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Suntem deschizători de drumuri pentru îmbunătățirea vietii, în fiecare zi. Astăzi și pentru generațiile viitoare. Prin mărcile și tehnologiile noastre, cu ajutorul echipelor noastre din întreaga lume.

Țelul nostru (Purpose) vorbește cel mai bine despre Henkel: “Pioneers at heart for the good of generations”. Ne bazăm pe spiritul nostru de pionierat, pe cunoștințele și resursele noastre pentru a modela viitorul generațiilor următoare.

Ready to reimagine!

IMAGINE YOUR GRANDCHILDREN ASKING YOU WHAT “THROW AWAY” MEANS.

Mountain

IMAGINAȚI-VĂ CĂ NEPOȚII VĂ ÎNTREABĂ CE ÎNSEAMNĂ “SĂ ARUNCI CEVA”: Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care toate ambalajele sunt reciclabile sau făcute pentru a fi refolosite iar și iar.

IMAGINE THE CIRCULAR ECONOMY SIMPLY IS THE ECONOMY.

Bridge

IMAGINAȚI-VĂ CĂ ECONOMIA CIRCULARĂ ESTE PUR ȘI SIMPLU ECONOMIA. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare depunem eforturi pentru o lume în care zero deseuri din plastic ajung în mediul inconjurator.

IMAGINE LOOKING BACK TOMORROW AND HAVING MADE A DIFFERENCE TODAY.

Woman in Laboratory

IMAGINAȚI-VĂ CĂ PRIVITI ÎNAPOI MÂINE ȘI DEJA ATI FĂCUT O DIFERENȚĂ, DE AZI. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care clima nu mai este în criză. Contribuția noastră: să devenim pozitivi din punct de vedere climatic până în 2030.

IMAGINE CLEAN CLOTHES WITH ONLY A FEW DROPS OF WATER.

Laundry

IMAGINAȚI-VĂ HAINE CURATE CU DOAR CÂTEVA PICĂTURI DE APĂ. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care spălatul rufelor nu necesită, aproape deloc, apă și energie.

IMAGINE YOUR HAIRCARE CUSTOMIZED TO YOUR TRUE SELF.

220818-hen-nhm-3395

IMAGINEAZĂ-ȚI CĂ ÎNGRIJIREA PĂRULUI ESTE PERSONALIZATĂ. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care fiecare produs este adaptat nevoilor și preferințelor individuale.

IMAGINE CHARGING YOUR CAR IN SECONDS.

Adhesives Charging

IMAGINAȚI-VĂ CĂ VĂ ÎNCĂRCAȚI MAȘINA ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care încărcarea vehiculelor este mai rapidă decât alimentarea lor cu combustibil. Soluțiile noastre de înaltă tehnologie ajută la construirea unor baterii mai bune și mai sigure.

IMAGINE DIFFERENCES BRINGING US CLOSER TOGETHER.

Basketball

IMAGINAȚI-VĂ DIFERENȚELE CARE NE APROPIE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care unicitatea fiecăruia ne permite să realizăm mai mult împreună.

IMAGINE EDUCATION LEADING TO EQUALITY.

Greenhouse

IMAGINAȚI-VĂ EDUCAȚIA CARE DUCE LA EGALITATE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care fiecare este capabil să-și valorifice potențialul prin educație.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Explorați noul nostru design pe Henkel Brand Hub.

Noul nostru design de brand este conceput pentru a rămâne relevant, este dinamic, colorat și ușor de utilizat. Permite flexibilitate fără a influența ceea ce face brandul nostru puternic și ușor de recunoscut: logo-ul nostru, culorile roșu și alb și un nou tip de caractere unic și extrem de flexibil – toate fac ca brandul nostru să fie recunoscut instantaneu.

Diversitatea Henkel – business-ul, produsele și oamenii săi – a fost întotdeauna cheia succesului nostru. Așta ar trebui să transmită și brandul nostru. De aceea, deschidem o nouă lume a culorilor, introducem un nou tip de caractere și accesăm oportunitățile nelimitate ale operelor de artă digitale.