REIMAGINING & IMPROVING LIFEEVERY DAY

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Suntem deschizători de drumuri pentru îmbunătățirea vietii, în fiecare zi. Astăzi și pentru generațiile viitoare. Prin mărcile și tehnologiile noastre, cu ajutorul echipelor noastre din întreaga lume.

Țelul nostru (Purpose) vorbește cel mai bine despre Henkel: “Pioneers at heart for the good of generations”. Ne bazăm pe spiritul nostru de pionierat, pe cunoștințele și resursele noastre pentru a modela viitorul generațiilor următoare.

Ready to reimagine!

Imagineyour grandchildren asking you what“throw away” means.

Mountain

IMAGINAȚI-VĂ CĂ NEPOȚII VĂ ÎNTREABĂ CE ÎNSEAMNĂ “SĂ ARUNCI CEVA”: Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care toate ambalajele sunt reciclabile sau făcute pentru a fi refolosite iar și iar.

Imagine thecircular economysimply is theeconomy.

Bridge

IMAGINAȚI-VĂ CĂ ECONOMIA CIRCULARĂ ESTE PUR ȘI SIMPLU ECONOMIA. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare depunem eforturi pentru o lume în care zero deseuri din plastic ajung în mediul inconjurator.

Imaginelooking back tomorrow and having madea difference today.

Laboratory

IMAGINAȚI-VĂ CĂ PRIVITI ÎNAPOI MÂINE ȘI DEJA ATI FĂCUT O DIFERENȚĂ, DE AZI. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care clima nu mai este în criză. Contribuția noastră: să devenim pozitivi din punct de vedere climatic până în 2030.

Imagineclean clothes with onlya few drops of water.

Laundry

IMAGINAȚI-VĂ HAINE CURATE CU DOAR CÂTEVA PICĂTURI DE APĂ. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care spălatul rufelor nu necesită, aproape deloc, apă și energie.

Imagineyour haircarecustomizedto your true self.

220818-hen-nhm-3395

IMAGINEAZĂ-ȚI CĂ ÎNGRIJIREA PĂRULUI ESTE PERSONALIZATĂ. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care fiecare produs este adaptat nevoilor și preferințelor individuale.

Imaginecharging your carin seconds.

Adhesives Charging

IMAGINAȚI-VĂ CĂ VĂ ÎNCĂRCAȚI MAȘINA ÎN DOAR CÂTEVA SECUNDE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care încărcarea vehiculelor este mai rapidă decât alimentarea lor cu combustibil. Soluțiile noastre de înaltă tehnologie ajută la construirea unor baterii mai bune și mai sigure.

Imaginedifferences bringing us closertogether.

Basketball

IMAGINAȚI-VĂ DIFERENȚELE CARE NE APROPIE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care unicitatea fiecăruia ne permite să realizăm mai mult împreună.

Imagineeducation leading toequality.

Greenhouse

IMAGINAȚI-VĂ EDUCAȚIA CARE DUCE LA EGALITATE. Nu suntem încă acolo, dar în fiecare zi depunem eforturi pentru o lume în care fiecare este capabil să-și valorifice potențialul prin educație.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail