ro-students-and-graduates-header-collage

Îndrăznești să îți accelerezi cariera chiar de la început?

La Henkel, vei găsi un mediu în care te poți dezvolta și îți poți face cunoștinte pe viață. În plus, îți oferim șansa la un loc de muncă global, care este primul pas către cariera ta viitoare. Iată șase motive pentru care ar trebui să ni te alături pentru un internship.

Aplică acum
studenta Nina, Internship în Marketing Internațional, Spălătorie și Îngrijire la domiciliu; departament Spălarea vaselor de mână

Îndrăznești să crezi în idei precum Nina?

Pentru Nina, există două lucruri care au convins-o că Henkel este un loc de muncă excelent: echipa internațională și dedicarea pentru ideile mari. De asemenea, există un motiv special care îi permite acum să privească înapoi la câteva realizări extraordinare.

Află mai multe despre procesul nostru de aplicare

Procesul în trei etape ne dezvăluie setul tău de abilități și te aduce mai aproape de următorul pas în cariera ta. Începe prin a aplica online, fii invitat la un interviu și primește o ofertă de muncă. Abia așteptăm să te întâlnim. 

Aplică acum

Găsește poziția perfectă pentru a îți începe cariera

Indiferent de ceea ce te interesează sau de punctele tale forte, există o poziție potrivită pentru tine la Henkel.


Explorează toate Joburile

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

Chipurile diverșilor angajați Henkel. Ei arată încrezători și zâmbesc.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.