Imagine abstractă care reprezintă afacerile Henkel, Adhesive Technologies, Hair și Laundry & Home Care.

OUR BUSINESSES

Cu brandurile, inovațiile și tehnologiile noastre, Henkel deține poziții de lider pe piață în Romania și în întreaga lume în domeniul industrial și al bunurilor de consum.

Cele două domenii de afaceri sunt unite de spiritul de pionierat, pentru a reimagina și îmbunătăți viața în fiecare zi, astăzi și pentru generațiile viitoare, bazându-se pe o moștenire solidă, de peste 145 de ani. Produsele noastre joacă un rol important în viața de zi cu zi a milioane de oameni și ajută la transformarea unor industrii întregi.

Adhesive Technologies este lider mondial pe piața adezivilor, etanșanților și soluțiilor funcționale pentru suprafețe. Consumer Brands detine pozitii de lider in categoria hair si laundry & home care în Romania si pe mai multe piete din intreaga lume. Descoperiți mai multe despre cele două divizii și despre mărcile și portofoliul nostru.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Fața unei femei în fundal. În prim-plan, mâinile ei cu mănuși albastre și un șurub Threadlocker.

Suntem un lider pe piața în domeniile adezivi, etanșanți și tratarea suprafețelor pentru aplicații industriale, de construcții și de consum - pentru aplicații industriale, precum și pentru consumatori casnici și experți.

CONSUMER BRANDS

Femeie cu un coș lângă o masă plină cu produse Henkel, cum ar fi: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft și altele..

Portofoliul nostru Consumer Brands face parte integrantă din viața de zi cu zi a multor consumatori. Oferim produse de înaltă calitate pentru îngrijirea părului, styling și colorare, detergenți de rufe, balsam de rufe și multe altele pentru consumatorii noștri și stiliștiii profesioniști din întreaga lume.