ro-teams-and-locations-header-collage

O carieră alături de noi este cu adevărat o experiență globală

Produsele și tehnologiile Henkel sunt disponibile în întreaga lume. Cu angajați din aproximativ 125 de națiuni și locații în aproape 80 de țări, Henkel vă oferă nenumărate oportunități de carieră la nivel mondial.

Găsește-ți jobul

World Map Location Romania

Experimentează spiritul unic în echipele noastre globale

Rezultatele excelente apar dintr-o cultură a încrederii, distracției și spiritului de echipă. De aceea, încurajăm evenimentele în echipă, promovăm idei pentru a ne conecta și promovăm un sentiment de apartenență pe tot globul.

Explorează oportunitățile în întreg business-ul nostru

Deținem poziții de lider atât în afacerile industriale, cât și în cele de consum, datorită mărcilor puternice, inovațiilor și tehnologiilor. Astfel ai șansa de a explora pe deplin aceste perspective diferite schimbându-ți zona de responsabilitate sau chiar industria la fiecare doi-trei ani.

Găsește-ți poziția perfectă în departamentele noastre diverse

Fie că este vorba de marketing, vânzări, financiar, cercetare și dezvoltare sau business digital – oportunitățile de dezvoltare la Henkel sunt la fel de diverse ca brandurile și tehnologiile noastre.

Cu o echipă globală și inspirată, contribuim la implementarea cu succes a strategiei noastre - în special cu subiecte de bază, precum „Leadership puternic”, „Talent și performanță” și „Echipe diverse”. Prin modelul nostru operațional global și orientat spre business, stabilim o structură de resurse umane puternică, proactivă și sustenabilă.

Cu Henkel Digital Business (dx) începem un nou capitol, unind expertiza digitală, de gestionare a proceselor de business și expertiza IT pentru a rezolva cele mai dificile provocări din business, transformând amenințările în oportunități. Suntem ghidați de focusul nostru pe megatrenduri, cum ar fi platforma Economy, Consumer & Client gravitation shift, Outcome-based Servitization și Lean-Fast-Simple. Concentrându-ne către nevoile individuale ale clienților și consumatorilor, construim modele de afaceri digitale și bazate pe date, pentru a optimiza, transforma și schimba. Împreună, printr-un efort puternic susținut de businessul nostru și echipele digitale, ne angajăm în călătoria interesantă care ne așteaptă.

Angajații din domeniul logisticii sunt responsabili pentru organizarea lanțului de aprovizionare (SC). Domeniul de activitate cuprinde întregul lanț de aprovizionare - de la planificarea cererii până la distribuția către clienți. Managementul lanțului de aprovizionare la Henkel depășește granițele tradiționale. Pentru unii clienți oferim Vendor-Managed-Inventory (VMI). Pentru a optimiza procesele din lanțul de aprovizionare, Henkel folosește Inventar Gestionat de Furnizor (SMI). Din acest motiv, furnizorii ne oferă acces la datele lor de evaluare a stocurilor și la datele privind cererea.

Marketingul la Henkel este foarte versatil. Marketing B2C: Acesta este un domeniu competitiv în piața bunurilor de larg consum, în care inovațiile de produs joacă un rol major. Brandurile noastre sunt branduri de top la nivel global și au o prezență ridicată pe piață. Marketing B2B: Divizia noastra de Adezivi lucrează în strânsă colaborare cu companiile din sectorul industrial – un mediu tehnologic în care experții în marketing păstrează o stânsă legătură cu departamentul de cercetare și dezvoltare.

Departamentul de vânzări este responsabil pentru canalele noastre de distribuție și gestionarea relației cu clienții. Colegii din teren actioneaza ca antreprenori în cadrul companiei și sunt responsabili pentru o zonă clar definită – pot lucra la biroul de acasă și își pot stabili propriul program. Angajații noștri de la Key Account Management monitorizează conturile cheie, sunt responsabili pentru volume mari și de colaborarea strânsă cu clienții noștri.

Oamenii de știință și inginerii din cadrul echipe Cercetare și dezvoltare construiesc bazele succesului nostru în afaceri și realizează cercetări în diverse domenii. Oferă idei noi, răspunsuri la nevoile clienților viitorului, pentru a ne îmbunătăți brandurile și tehnologiile la nivel global. Astfel, ei creează baza pentru a face brandurile și tehnologiile noastre să aibă mai mult succes la nivel global.

În cadrul acestui department, colegii noștri sunt responsabili pentru standardizarea proceselor și a echipamentelor privind tehnologia de ultimă generație în domeniul tehnologiei instalațiilor de umplere. De asemenea, sunt responsabili pentru îmbunătățirea performanței și calității, precum și pentru implementarea de noi metode de ambalare. Optimizarea proceselor actuale și lucrul mai eficient este „secretul” multor companii de succes. De asemenea, devine din ce în ce mai important o gestionare sustenabila și de success a businessului în viitor.

Toate joburile

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

Chipurile diverșilor angajați Henkel. Ei arată încrezători și zâmbesc.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.