Întrebări Frecvente

Oportunități la Henkel

„Spiritul Henkel“

Unii spun că participirea este tot ce contează. Dar la Henkel, jucăm să câștigăm. Este acea motivație suplimentară, ambiția și pasiunea pe care fiecare dintre cei dintre angajații Henkel din întreaga lume o au în comun. Este vizibilă în fiecare divizie, în fiecare poziție și la fiecare nivel.

Succesul companiei Henkel se datorează oamenilor care sunt deschiși la noi experiențe - oameni cu spirit antreprenorial care caută idei noi pentru brandurile noastre inovatoare și tehnologiile de top.

Angajații Henkel sunt uniți la nivel global de o singură idee: Suntem o singură echipă. Acesta este „Spiritul Henkel”.

Ți-am atras atenția și ești curios să afli mai multe?
Contactează-ne - fie personal la unul dintre evenimentele noastre, fie aplică online astăzi la: www.henkel.ro/jobs.

Vei găsi joburile disponibile pe site-ul nostru, secțiunea „Cariere” -> „Găsește Joburi”.
Consultă oportunitățile noastre de carieră provocatoare și aplică prin www.henkel.ro/jobs.

Vei găsi toate posturile vacante la Henkel aici www.henkel.ro/jobs.

Doar completează profilul tău din portalul de joburi și activează „agentul de joburi”. În funcție de profilul tău vei fi informat cu privire la oportunitățile de muncă viitoare. Succes! (Informații în limba engleză)

Procesul de aplicare

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Deoarece procesul nostru de aplicare este standardizat, candidații sunt încurajați să își completeze profilul pe: www.henkel.ro/career.
Dacă observi o poziție care te interesează și pentru care ți se potrivește, pur și simplu aplică online. Este atât de ușor! Succes!

Cel mai important este CV-ul și diplomele tale. Sistemul nostru de aplicare online îți oferă posibilitatea de a-ți crea un profil unic pentru a ne arăta că ești candidatul perfect pentru posturile noastre vacante.

Te rugăm să ne trimiteți toate documentele necesare (de exemplu, diplome de studii, certificate) ca fișiere digitale în format PDF.

Da - pur și simplu completează profilul tău în sistemul nostru de aplicare online. Odată ce profilul tău online este complet, poți aplica pentru mai multe poziții.

Echipa de recrutare îți va procesa aplicația, de aceea nu există o persoană de contact directă. Folosește o salutare generală, de exemplu: „În atenția departamentului HR” sau „Stimate domn sau doamnă”.

Da, te rugăm. Deoarece Henkel este o companie internațională, vei lucra cu colegi din întreaga lume, iar limba engleză este limba oficială a companiei. În general, „regula” este: Te rugăm să aplici folosind aceeași limbă ca și anunțul jobului.

Da. Toate anunțurile din sistemul nostru de aplicare online sunt încă vacante și sunt închise doar când sunt ocupate. Internshipurile sunt oferite tot anul, deci vei observa postarea disponibilă tot timpul. Nu îți face griji cu privire la data postării.

Echipa noastră de recrutare te va ajuta cu toate întrebările referitoare la aplicația ta. Contactați echipa aici

Dacă ai întrebări tehnice sau întrebări cu privire la procesul de aplicare online, te rugăm să faci clic aici

Poate varia în funcție de poziție. De obicei, durează doar câteva săptămâni între momentul aplicării și plasare. Pentru internshipuri ar trebui să aplici cu patru până la șase luni în avans. Aici poți citi despre procesul de aplicare și selecție la Henkel.

Fiecare post pe care îl avem deschis la Henkel este unic, iar găsirea candidatului potrivit este important atât pentru candidatul angajat, cât și pentru Henkel. Vrem să ne asigurăm că atât candidatul, cât și compania se potrivesc reciproc. Vom oferi feedback candidaților pe parcursul întregului proces.

Practică

Oricine este interesat/ă de un program de practică, trebuie să aplice online. Funcționează simplu și rapid.

Dacă înveți într-un centrul de formare, te vom instrui timp de 7,5 ore pe zi. Pentru liceul profesional sau universitate, timpul de lucru depinde de programul tău.

Da, Internshipurile pentru studenti sunt posibile la Henkel. Cu toate acestea, numărul de locuri este limitat. Vei găsi toate internshipurile disponibileu în portalul nostru de joburi – Te rugăm să aplici online.

Internship

Perioada internshipurilor noastre este flexibilă și nu este legată de programul tău de studii. Te rugăm să aplici cu cel puțin 4 până la 6 luni în avans, deoarece multe posturi sunt ocupate în prealabil.

Avem oportunități de internship disponibile în departamentele noastre comerciale, chimice și tehnologice.

Oferim internshipuri în următoarele domenii:

 • Marketing, vânzări, cercetare de piață
 • Achiziții, logistică, aprovizionare
 • Finanțe, contabilitate, controlling
 • Resurse umane, Corporate Communications, IT și juridic
 • Dezvoltare produs, cercetare și analiză, ambalare

Pentru a găsi lista cu internshipurile noastre, te rugăm să consulți site-ul Joburi și Aplicări sau caută joburile noastre pe pagina de Facebook Henkel Careers. Te rugăm să aplici cu cel puțin 4 până la 6 luni în avans, deoarece multe posturi sunt ocupate în prealabil.

Da, poti. Nu există o modalitate mai bună de a stimula ideile, inspirația și motivația pentru lucrarea de diplomă decât munca practică - mai ales alături de companie excelentă precum Henkel. Te rugăm să reți că, în general, nu oferim subiecte de lucrării de diplomă explicite, de ceea te rugăm să vii cu propuneri concrete. Majoritatea studenților au avut un internship la Henkel înainte de lucrarea de diploma.

Aplicare directă

La Henkel avem o gamă variată de posibilități de carieră. Consultă pozțiile vacante pe site-ul nostru sau caută pe pagina de Facebook Henkel Careers. Vei fi fericit că ai făcut-o!

Henkel oferă absolvenților o serie de oportunități pentru a-și începe cariera profesională - inclusiv perspective internaționale și job rotations.

În funcție de regiune și poziție, Henkel oferă programe specifice de internship:

 • Program de Internship în Finanțe pentru 24 de luni în cadrul auditului intern în Germania.
 • Programul de Onboarding a talentelor în depatamentele de marketing și vânzări în cadrul Diviziei de Cosmetice.
 • Programul de Internship în regiunea Asia-Pacific.
 • Program de dezvoltare a absolvenților în regiunea Orientului Mijlociu-Africa de Nord.

De obicei, absolvenții încep cu un loc de muncă direct la Henkel - care are multe avantaje, cum ar fi:

 • Responsabilitate din prima zi.
 • Muncă practică cuprinzătoare și coaching de către managerul direct.
 • Program de training și dezvoltare personalizat.
 • Adesea o rotație de șase luni în primii doi ani.

Managementul talentelor se bazează pe filozofia noastră „Triple Two”: oferim talentelor să lucreze în cel puțin două roluri diferite, în două departamente diferite și două țări diferite. Motivul din spatele acestei filozofii este că suntem de părere că lucrul în diferite roluri, divizii și departamente este benefic pentru dezvoltarea personală și vei înțelege Henkel ca o companie globală.

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

Chipurile diverșilor angajați Henkel. Ei arată încrezători și zâmbesc.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.