La Henkel îndrăznim să avem impact

Când Tehnologiile întâlnesc bunuri de larg consum, poți avea cu adevărat un impact asupra bunăstării oamenilor, asupra mărcilor lider de piață și a business-urilor performante din întreaga lume. Cariera ta cu noi înseamnă să contribui la un viitor mai durabil. Și înseamnă să te dezvolți în cadrul unei culturii vibrante, diverse, de încredere și de apartenență. Iubim curajul, ideile proaspete și echipele care îndrăznesc și le pasă.Henkel Brand Collage
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.

Poți fi cel care schimbă jocul

„A fi cel care schimbă jocul la Henkel înseamnă responsabilitate chiar din prima zi, coordonând transformarea noastră digitală și aducând la viață idei noi."

An employee of Henkel in different pictures around his job. He works on his iPad, poses for the camera, and presents a white shoe next to the Persil Sneaker Clean Logo.

Faceți cunoștință cu Jonathan

La Henkel, pot contesta statusul quo-ul, să fiu inovator și non-conformist. Pentru Love Nature, echipa mea aduce pe piață idei care schimbă jocul - cum ar fi stațiile de alimentare din farmacii. Cu libertatea de a implementa lucrurile în care cred, îmi încurajez angajații să-și aducă pasiunile la viață și să aibă impact pentru Henkel în moduri noi și inovatoare.

Jonathan, Corporate Vice President New Business

Jucăm în echipă

„A juca în echipă la Henkel înseamnă a fi ancorat ferm angajamentele poziției de lider ca ghidaj cultural.”

An employee of Henkel in her work environment. She scrolls through the phone, works on her Laptop, has a call, and poses for the camera.

Faceți cunoștință cu Orryana

La Henkel, sunt responsabilă pentru gestionarea tuturor canalelor globale de social media pentru divizia de Cosmetice. În echipa noastră, ne ascultăm reciproc și nu încurajăm ierarhiile stricte. Compania ia foarte în serios diversitatea și incluziunea. Un mare câștig a fost comunicarea dintre noi și comunitatea noastră atunci când mișcarea Black Lives Matter a devenit virală. Este uimitor că avem puterea de a oferi o platformă subiectelor importante.

Orryana, International Community Manager

Îți poți construi propria carieră

„Să îți construiești propria carieră într-o organizație multinațională cu un portofoliu larg precum Henkel înseamnă că următorul pas te așteaptă."

An employee of Henkel in front of her workplace. She poses for the camera, sorts signs from the #Rethink Fashion campaign by Persil, and is smiling.

Faceți cunoștință cu Nora

A urmări dezvoltarea unei cariere ambițioase nu este întotdeauna ușor. Te poate împinge până la limite. Dar dacă îmbrățișezi noi provocări, atunci nimic nu îți va împiedică dezvoltarea la Henkel. Am învățat de la început să-mi asum responsabilitatea și să-mi iau cariera în proprile mâini. Acum dezvolt strategii îndrăznețe pentru branduri aflate în continuă evoluție. Ca și mine.

Nora, Director International Marketing

Oferim mai mult decât joburi

„A găsi mai mult decât un loc de muncă la Henkel înseamnă a avea un impact asupra vieții oamenilor, asupra întregii industrii și asupra unui viitor sustenabil al planetei noastre."

An employee of Henkel shown at his workplace. A cube of plastic material and him working on the packaging is pictured.

Faceți cunoștință cu Eduardo

Pentru mine a fost întotdeauna important nu doar să lucrez, ci să îmbunătățesc cumva viața oamenilor. La Henkel, am găsit un loc care îmi permite să mă dezvolt în domeniul meu, să mă distrez la locul de muncă și să fac lumea mai sustenabilă. În calitate de manager de ambalare, misiunea mea este de a reduce consumul de plastic. Pentru mine, asta înseamnă mai mult decât „un simplu job”.

Eduardo, International Packaging Manager

Echipele noastre globale și diverse formează un viitor mai bun

Cadrul nostru pentru cariera ta de succes

Lucrează acolo unde standarde înalte sunt premiate

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

The faces of various Henkel employees. They look confidently and smile.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.