Thriving Communities

Eine Frau und zwei Männer sammeln Plastikmüll in der Natur

Facem tot ce ne stă în putință pentru a-i ajuta pe oameni să trăiască o viață mai bună. Responsabilitatea noastră socială este de a promova echitatea, de a consolida diversitatea și de a respecta drepturile omului. Oferim angajaților noștri oportunități de învățare pe tot parcursul vieții și un mediu de lucru atractiv și sănătos. Pledăm pentru progresul social și accesul la educație la nivel mondial și oferim asistență în situații de urgență.

Egalitate

Încurajăm diversitatea, echitatea & incluziunea, respectarea drepturilor omului și asigurarea mijloacelor de trai ale oamenilor.

Politica noastră de a ne desfășura activitatea într-un mod etic și conform normelor juridice este inseparabil legată de respectarea drepturilor omului și de respectarea obiceiurilor, tradițiilor și valorilor sociale ale țărilor în care ne desfășurăm activitatea. Diversitatea și incluziunea sunt un imperativ de afaceri și formează o parte integrantă a culturii companiei noastre. Suntem convinși că o forță de muncă diversificată, precum și o cultură deschisă și incluzivă sunt factori importanți într-o lume globalizată. Scopul nostru este de a crește continuu proporția femeilor din companie, la toate nivelurile și avem ambiția de a atinge paritatea de gen, la toate nivelurile de management, până în 2025.

Educatie

Sprijinim învățarea și educația pe tot parcursul vieții și motivăm oamenii să ia măsuri pentru sustenabilitate.

Când vine vorba despre punerea în aplicare a strategiei noastre de sustenabilitate, angajații noștri sunt cei care fac diferența – prin dedicarea, implicarea, abilitățile și cunoștințele lor. Din acest motiv, dorim să oferim angajaților noștri cunoștințe esențiale pentru ca aceștia să poată demonstra rolul de lider în sustenabilitate al companiei. De asemenea, căutăm să îi implicăm și să îi încurajăm să se implice activ în inițiative sustenabile.

În plus, ne angajăm să continuăm programele noastre de educație. Un bun exemplu în acest sens – Forscherwelt – arată contribuția companiei la educația științifică a elevilor. 

Wellbeing

Promovăm sănătatea și bunăstarea și contribuim la progresul social.

Promovăm sănătatea și vitalitatea angajaților noștri pentru a contribui la crearea unei organizații agile, de înaltă performanță. Pentru a face acest lucru, ne bazăm pe standarde globale de sănătate și siguranță și oferim programe de sănătate și îngrijire preventivă pentru a proteja împotriva riscurilor la locul de muncă și a riscurilor generale. Gama largă de servicii de sănătate oferite are ca obiective promovarea sănătății fizice și mentale a angajaților.