Adhesive Technologies

Production Montornes

Henkel este un lider pe piața de adezivi, etanșanți și tratarea suprafețelor pentru aplicații industriale, de construcții și de consum.

Portofoliul nostru de produse industriale se bazează pe cinci branduri - Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson și Aquence. Pe segmentul de construcții, ne concentrăm pe patru branduri globale Pritt, Loctite, Ceresit și Pattex.

Did you know that Henkel is the world`s #1 adhesives producer?

Știați că Henkel este producătorul nr 1 de adezivi la

nivel global? Industria de Transport și Automobile

În domeniul Industriei de masini, oferim clienților noștri internaționali din industria Automobile si Prelucrarea metalelor soluții personalizate cu impact ridicat, un portofoliu tehnologic complet și servicii tehnice specializate. Creăm avantaje competitive pentru clienții noștri de-a lungul întregului lanț valoric al producției de mașini, permițându-le să răspundă la tendințele  din domeiul automobilelor electrice, conducerii autonome și a reducerii greutății. Furnizăm soluții cu impact ridicat, bazate pe performanță, pe întregul lanț valoric, de la metal brut și prelucrarea metalelor până la produse metalice finite, inclusiv ambalaje metalice.

Electronică și Industrie

În domeniul Electronică și Industrie oferim clienților noștri un portofoliu specializat de soluții de inginerie cu impact ridicat pentru key accounts din domeniul electronicii și cel industrial. Suntem lideri mondiali cu un portofoliu larg de produse și expertiză tehnică și de cercetare și dezvoltare specializată, ajutându-i pe clienții noștri să realizeze modele noi inovatoare. Folosind prezența noastră globală, oferim unora dintre cele mai recunoscute mărci și produse din lume soluțiile noastre de lipire, conectare, etanșare, acoperire, protecție și management termic.

Ambalaje și Bunuri de Larg Consum 

În domeniul Ambalaje și Bunuri de Larg Consum suntem lideri în dezvoltarea de soluții inovatoare care să abordeze tendințele globale ale consumatorilor, precum cererea în creștere pentru practici mai durabile. Suntem în fruntea promovării unei economii circulare cu soluțiile noastre cu impact ridicat pentru alimente și băuturi ambalate, scutece și produse de igienă, plasturi și bandaje, haine și încălțăminte, mobilier și multe altele - toate create cu gândul la consumatori.

Construcții (meșteri și profesioniști)

În domeniul Construcții (meșteri și profesioniști) comercializăm o gamă largă de produse de branduri pentru consumatori privați, bricolaj, meseriași și comerț precum si pentru specialiștii din domeniul producției industriale și a mentenanței din peste 800 de industrii. Oferim clienților adezivi și etanșanți pentru pentru utilizare casnică, materiale de construcții și soluții de etanșare pentru placi ceramice, ferestre, fațade, subsoluri, acoperișuri și pardoseli și un portofoliu complet de soluții cu impact ridicat pentru producerea și întreținerea echipamentelor industriale.