Contact

Dialogul cu publicul este important pentru noi! Daca nu gasiti informatia pe care o cautati, va rugam sa ne contactati folosind formularul disponibil pe site.

Henkel Romania S.R.L.,
Henkel Romania Operations S.R.L.

Adresă sediu: Bucureşti, Str. Ioniţã Vornicul nr. 1-7, Sector 2
Tel. 021.203.26.00
Fax. 021.203.26.55, 021.203.26.75

Companie / Consumatori *
400

Date personale

30
40
60
20
80
25
80

Vom utiliza datele dumneavoastră pentru a răspunde la solicitarea dumneavoastră.

Prelucrarea și utilizarea datelor dumneavoastră se bazează pe prevederi legale care justifică aceste operațiuni pe motiv că prelucrarea este necesară în vederea soluţionării solicitării dumneavoastră.

Dacă nu ați consimțit la o durată de stocare mai lungă, de exemplu în cursul gestionării de către noi a relațiilor cu dvs., vom stoca datele doar atât timp cât este necesar pentru a atinge scopul menționat anterior sau atât timp cât este necesar în cazul aplicării oricărei obligații legale de păstrare a datelor.

Pentru mai multe informații despre modul în care Henkel prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, vă rugăm să consultați Declarația privind protecția datelor. 


* În scopul de a vă oferi un feedback rapid, este absolut necesar să ne trimiteți informațiile marcate cu asterisc roșu. Alte informații sunt opționale și vor fi folosite numai pentru a răspunde la întrebările, sugestiile sau cererile Dvs.