Bref

Pentru curățenia și prospețimea toaletei tale

Cu gama sa variată de produse, începând cu odorizantele de toaletă (Power Aktiv, Color Aktiv+, DeLuxe sau Perfume Switch) până la soluții de curățare a toaletei (Power Aktiv Gel si ProNature), Bref este expertul toaletelor curate și igienizate.

Bref pune la dispoziție produse pentru a vă menține toaleta curată igienic și reîmprospătată în cel mai simplu mod. Brand-ul global Bref este disponibil în următoarele țări: Franța, Spania, Belgia, Italia, Suedia, Finlanda, Cipru, Corea, Canada, Mexic, Guatemala, Panama, Costa Rica, Angola, Rusia și Europa Centrală și de Est. 

Bref are în portofoliu o gamă variată de produse precum:

  • Bref Power Aktiv:
    Odorizante de toaletă cu o formula inovatoare cu 4 funcții și tehnologia Air Freshner pentru a oferi un parfum proaspăt. 
  • Bref Color Aktiv+:
    O modalitate ușoară de a păstra toaleta curată și strălucitoare, cu un efect de curățare vizibil, datorat apei colorate. 
  • Bref DeLuxe:
    primul odorizant de toaletă cre oferă un parfum elegant și delicat, inspirat din parfumuri fine. Parfumuri de lux pentru toaletă!
  • Bref Perfume Switch:
    Odorizantul de toaletă care oferă o modalitate ușoară de a vă păstra toaleta curată și parfumată. Grație tehnologiei unice Aqua Active, acesta permite experimentarea a două parfumuri diferite, atunci când odorizantul este uscat sau când este umed.
  • Bref soluție pentru curățarea toaletei:
    Soluții eficiente pentru curățarea toaletei fără efort, îndepărtând calcarul, murdăria, și petele, lăsând toaleta perfect curată, strălucitoare și cu un parfum proaspăt. 

Pro Nature – Un viitor mai verde începe de acasă

Află mai multe despre produsele noastre sustenabile din gama ProNature. Recipientele sunt realizate din până la 100% plastic reciclat, conținând până la Social Plastic®. Ambalajul odorizantului de toaletă Bref este realizat din 100% materiale reciclate.