Un bărbat rezemat de un copac, cu o carte în mână

SUSTENABILITATE

Așa cum se reflectă în valorile companiei, ne angajăm să fim lideri în sustenabilitate. În această calitate, ne propunem să fim pionieri cu noi soluții pentru dezvoltare durabilă și să ne desfășurăm cu succes activitatea în mod responsabil.

Strategia noastră

Strategia noastră este inspirată de scopul nostru: “Pioneers at heart for the good of generations”.  Cu mentalitatea noastră de pionieri, cunoștințele noastre, produsele și tehnologiile noastre, dorim să îmbogățim și să îmbunătățim viața a miliarde de oameni în fiecare zi și să modelăm un viitor viabil pentru generațiile următoare. 

Sustenabilitatea este astfel un element central în viziunea noastră asupra viitorului. Dorim să impulsionăm în mod activ transformarea către o economie și o societate durabile, să contribuim la protejarea și regenerarea naturii, să contribuim la comunități puternice și să consolidăm încrederea părților interesate.

Our 2030+ Sustainability Ambition Framework stabilește ambițiile noastre pe termen lung în cele trei dimensiuni ale Regenerative Planet, Thriving Communities si Trusted Partner  și legături cu aspirația noastră înaltă de a realiza “Transformational Impact for the Good of Generations”.

TRANSFORMATIONAL IMPACT FOR THE GOOD OF GENERATIONS

Dezvoltare durabilă și Sustenabilitate în România

Henkel Romania este, la fel ca și compania-mamă, dedicată poziției de lider în domeniul sustenabilității. Henkel Romania îşi desfăşoară activitatea după principiile dezvoltării durabile, urmărind menţinerea unui echilibru între obiectivele sale de natură economică, ecologică şi socială . Astfel, în calitate de membru responsabil al societăţii româneşti, Henkel Romania este implicată activ, de peste 20 ani, în susținerea mai multor proiecte culturale, ecologice, activităţi caritabile derulate de asociații neguvernamentale, initiative pentru promovarea sportului și sănătații, precum şi proiectelor social-educative.

Henkel a fost prima companie privată din România care a desfăşurat un amplu program ecologico-educaţional în Delta Dunării inclusiv în şcolile din zonă şi prima companie din România care a derulat un program naţional de igienă în şcolile din România – “Henkel în Şcoli”, 2000-2004 (în peste 100 de şcoli din 26 de oraşe).

Strategia globală de sustenabilitate este aplicată în toate activitățile locale ale companiei, de-a lungul lanțului valoric, Henkel propunându-le consumatorilor români o multitudine de produse, soluții și servicii sustenabile, disponibile în portofoliul local al diviziilor.

Sylvie Nicol

   

Privind în perspectivă, suntem bine pregătiți: sustenabilitatea este adânc ancorată în strategia noastră de business și în scopul nostru. Cu această bază, transformarea noastră durabilă continuă!

maxresdefault

Presa & Media

Realizări 2023

Strategia noastră de sustenabilitate se concentrează pe punerea în aplicare a ambițiilor noastre prin măsuri și proiecte concrete. Mai jos găsiți realizările anului 2023:

Puncte de vedere

Compania este angajată în dialog cu factori de decizie competenți și dedicați, precum Henkel, respectării diversității de opinii și schimbului constructiv de idei. Acest lucru ne-a determinat să ne asumăm un rol important în dialogul socio-politic prin focalizarea atenției asupra unor subiecte importante