Cultura organizației

Henkel Purpose - Thumbnail

Țelul nostru (our Purpose) unește toți membrii echipei Henkel: Pioneers at heart for the good of generations. Suntem o echipă globală diversă cu peste 50.000 colegi, care își aduc, în fiecare zi, contribuția la o viață mai bună prin oferirea produselor, servicilor și soluțiilor noastre. Țelul nostru (our Purpose) este legat de rădăcinile noastre și vorbeste despre importanța păstrării tradiției inovațiilor, responsibilității și sustenabilității și în viitor. Valorile comune, alături de Leadership Commitments ghidează deciziile și acțiunile noastre, în fiecare zi.

Our Purpose (Țelul nostru)

Corporate Culture Visual

Totul a început cu un vis, o viziune. Acum 145 ani, Fritz Henkel, antreprenor și “courageous pioneer at heart” a revoluționat viața de zi cu zi a oamenilor. În acel moment, s-a scris istoria și tradiția companiei de a avea grijă: de angajati săi, de societate, de mediul înconjurător. Cu mult înainte ca termenul să fie cunoscut, Fritz Henkel a pus sustenabilitatea pe primul plan.

Astăzi, Henkel încă respectă aceste valori. Sensul nostru de unitate ne-a transformat într-o comunitate globală de peste 50.000 oameni, în care clienții și consumatorii au mare încredere. Împreună, noi îmbogățim și îmbunătățim miliarde de vieți în fiecare zi, prin produsele, servicile și soluțiile noastre. Și avem potențial pentru un impact și mai mare.

Pornind de la spiritul nostru antreprenorial (pioneering spirit), expertiza noastră și resursele noastre, vom construi viitorul următoarelor generații- “purposeful future”. Prin inovațiile și tehnologiile noastre generăm mai multă valoare pentru clienți și consumatori, pentru echipele noastre și suntem “force for good in the world”.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt cele care ghidează toate acțiunile noastre și care influențează deciziile și comportamentul nostru. Zi de zi, trebuie să luăm decizii într-un context volatil, în continuă schimbare. În același timp, suntem o echipă diversă, provenim din culturi diferite, avem experiențe diferite și activăm pe o multitudine de piețe și industrii. Acestea sunt motivele pentru care valorile clare, la care aderăm cu toții, sunt extrem de importante pentru succesul viitor al companiei Henkel.