Clin

Clin – expertul în curățarea geamurilor și a suprafețelor de sticlă, pentru rezultate strălucitoare și fără pete, fără a fi nevoie de lustruire suplimentară.

Clin este expertul în curățarea geamurilor, lăsându-le strălucitoare și fără pete. Formula cu alcool asigură strălucire fără pete, fără a fi nevoie de o lustruire suplimentară. Capul cu declanșator unic Clin susține nu numai funcția de pulverizare, ci și funcția de spumă, pentru îndepărtarea eficientă a murdăriei dificile. Clin acoperă mai multe nevoi ale consumatorilor în ceea ce privește parfumurile (lămâie, măr, oțet), dimensiunile și tipurile de ambalaje (pistol, rezervă concentrată, squeeze), precum și domeniile de aplicare (universal, geamuri, suprafețe multiple). Clin este lider pe piața mărcilor de curățare a geamurilor, în Europa Centrală și de Est.

Pro Nature – Un viitor mai verde începe de acasă

Nu uitați să încercați gama noastră de produse sustenabile din mai multe categorii, pe care le găsiți în magazine sub gama ProNature. Recipientele produselor din această gamă sunt fabricate din plastic 100% reciclat, o parte dintre ele conțin 50% Social Plastic®.