ro-why-henkel-header-collage

Îndrăznim să avem impact

Dacă te întrebi „De ce Henkel?” răspunsul este simplu: Datorită spiritului nostru îndrăzneț. Suntem pionieri în inima noastră pentru binele generațiilor. Împreună ne străduim să avem impact asupra vieții a miliarde de oameni prin produsele, serviciile și soluțiile noastre. Fă cunoștință cu unii dintre viitorii tăi colegi și află de ce este Henkel unic pentru ei.

#1 La Henkel, poți să schimbi regulile jocului

Henkel are la bază un istoric antreprenorial substanțial. Pentru a asigura îmbunătățirea constantă, angajații noștri au șansa de a contesta statusul quo-ul și de a acționa ca antreprenori. Să aducă idei noi, să accelereze transformarea noastră digitală și să schimbe piețe, produse și servicii.

Un colaj de locuri de muncă Henkel. Imagini de tehnologie, transformare digitală și idei proaspete.

Conducem transformarea digitală atât din interior, cât și din exterior.
Obiectivul nostru este dezvoltarea constantă a nucleului nostru principal, produsele și tehnologiile Henkel. O lume mereu conectată schimbă atât nevoile consumatorilor, cât și deciziile lor de cumpărare. Trecem de la furnizarea unui singur produs la oferirea de servicii bine integrate, ușor de utilizat prin intermediul dispozitivelor digitale.

Facem accesibile cunoștințele digitale tuturor echipelor noastre.
Inițiativa noastră globală Digital Upskilling presupune oferirea de traininguri personalizate pentru circa 48.000 de angajați Henkel, grupați în funcție de natura locului de muncă. Transformarea nu va avea loc peste noapte - este un proces care necesită timp. Pentru noi, trainingurile intuitive și personalizate creează motivație și asigură astfel o învățare digitală constantă. Prin Digital Upskilling, Henkel își stabilește standardul de cunoștințe digitale în întreaga companie. Nu ne putem transforma decât dacă integrăm fiecare manager, fiecare membru al echipei și fiecare intern care lucrează cu noi.

why-henkel-collage-hao-desktop-Faceți cunoștință cu Hao, Head of Mobile App Factory: „Ai auzit de hub-ul de inovație Henkel dx? Odată cu dezvoltarea acestei organizații, și-au dovedit mentalitatea inovatoare. În calitate de Head of Development Factory Berlin, îmi place când oamenii creează de la zero. A face parte din această transformare digitală și find implicat în construirea unei platforme este o experiență extraordinară și face parte din ceea ce apreciez cel mai mult la cariera mea în Henkel.”

Ne încurajăm spiritul antreprenorial experimentând noi tehnologii, noi modele de afaceri și stabilind ecosistemul nostru digital.
Cu Henkel dx, începem un nou capitol, unind expertiza digitală, procesele de business management și expertiza IT pentru a rezolva cele mai solicitante provocări de business. Centrele noastre de inovare sunt focusate pe megatendențe, cum ar fi Platform Economy, schimbarea atenției pe consumatori și clienți, Servitizarea bazată pe rezultate și Lean-Fast-Simple.

Noi deschidem noi drumuri cu echipele noastre inovatoare.
Pentru a accelera inovația și a dezvolta noi modele de afaceri, diviziile noastre Beauty Care și Laundry & Home Care au înființat echipe interne de “fabrici de idei și inovare” –  echipele noastre combină abordările de lucru agile cu expertiza și dimensiunea unei companii globale.

Colaborăm pentru a inova.
Conectăm startup-urile cu activitatea operațională a Henkel pentru a stimula dezvoltarea tehnologiilor inovatoare. Credem că cele mai bune soluții sunt create atunci când ideile revoluționare întâlnesc resursele potrivite.
 

why-henkel-collage-esther-desktop-Faceți cunoștință cu Esther, Founding Member & Head of Fritz Beauty Lab: “De când am început la Henkel, am avut multe roluri în cadrul companiei. În 2020, am fondat Fritz Beauty Lab, care este organizat ca un start-up în cadrul corporației Henkel și, prin urmare, este agil și rapid. Job-ul meu îmi permite să-mi urmez pasiunile pentru a realiza ceva extraordinar.”

Why Henkel - Video - Thumbnail

#2 La Henkel, jucăm ca o echipă

Reunim circa 48.000 de angajați din întreaga lume. Știm că echipa noastră globală formată din persoane cu experiențe diferite, abilități, cunoștințe și creativitate diferită reprezintă baza succesului nostru.

Un colaj al mediului de lucru Henkel. Angajații noștri Henkel joacă întotdeauna în echipă.

Credem că leadership-ul este treaba tuturor.
Indiferent dacă conduci o echipă sau nu, poți schimba lucrurile și poți îmbunătăți colaborarea, puterea de inovare și să ajuți la formarea culturii companiei. Ne-am rafinat principiile bazându-ne pe feedback-ul de la angajații din diferite țări și din diferite domenii. Acum depinde de noi toți să aducem la viață aceste patru angajamente ale poziției de lider.

1. Acționăm ca antreprenori
Îndrăznim să riscăm pentru a crea oportunități de afaceri grozave. Suntem dedicați stimulării inovațiilor și îmbunătățirilor zilnice. Încurajăm cultura luării de decizii clare și la timp.

2. Colaborăm ca echipe puternice
Acționăm întotdeauna ca o singură echipă în interesul Henkel. Colaborăm pe baza încrederii și transparenței. Apreciem diversitatea, curiozitatea și mințile deschise. 

3. Dezvoltăm oameni cu pasiune
Avem responsabilitatea de a forma și dezvolta cea mai bună echipă. Ne provocăm oamenii și le recunoaștem meritele. Oferim și primim feedback și învățăm permanent.

4. Avem rezultatele proprii
Creăm cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Acceptăm responsabilități pentru a atinge obiective ambițioase. Ne onorăm promisiunile și angajamentele.

 

why-henkel-collage-kerstin-desktop-


Faceți cunoștință cu Kerstin, European Technical Manager: ”Cum să devi o femeie lider și să îi inspiri pe ceilalți să facă același lucru? Lucrează la Henkel. În drumul meu către leadership, am fost susținută și am fost recompensată cu mai multe premii de inovație pentru noi produse. Succesul meu nu îmi conferă putere doar mie, ci și altor femei. Îmi iau foarte în serios Angajamentele poziției de lider la Henkel și îmi sprijin echipa să prindă curaj.”

Diversitatea, Echitatea și incluziunea (DEI) sunt profund încorporate în valorile companiei noastre. 
Pentru Henkel, diversitatea, echitatea și incluziunea sunt mai mult decât cuvinte cheie sau un „frumos de avut”. Pentru noi, DEI este un “must have” și un necesar în afaceri, profund încorporat în strategia noastră corporativă și valorile companiei. Angajații noștri aparțin diferitelor sexe și generații, au orientări sexuale și religioase diferite, provin din diverse origini etnice și culturale, aduc abilități și experiențe diverse și sunt diferite în multe alte dimensiuni. Aspirația noastră este să încurajăm o cultură a apartenenței și ne străduim ca echitatea să elibereze întregul potențial al diversității noastre. Prin urmare, promovăm în mod activ comportamente incluzive în rândul angajaților noștri, creștem gradul de conștientizare și promovăm un mediu care salută și acceptă diferențele individuale. Află mai multe despre abordarea și inițiativele Henkel DEI: Diversity, Equity & Inclusion.


 

Abordarea noastră cu privire la noul model de muncă este munca inteligentă.
Primul aspect al Smart Work se concentrează pe munca mobilă. Recunoaștem nevoia de flexibilitate a angajaților noștri pentru a avea un echilibru mai simbiotic dintre viața profesională și cea privată. Urmărind să combinăm lucrul de la distanță și de la birou, oferind o flexibilitate ridicată pentru nevoile individuale, punem bazele pentru un mediu de lucru productiv în viitor. Deși unele roluri vor necesita întotdeauna munca de la fața locului, iar altele nu necesită din punct de vedere tehnic o prezență fizică în birou, multe posturi la Henkel sunt hibride. Credem că munca mobilă poate fi posibilă până la 40% din timpul de lucru pentru rolurile hibride. Aceasta nu înseamnă neapărat două zile pe săptămână. Ar putea fi, de asemenea, o săptămână pe lună. Birourile noastre au și vor juca întotdeauna un rol crucial în cultura companiei noastre – permițând colaborarea, inovarea, schimbul de cunoștințe și un loc de apartenență și comunitate care modelează spiritul Henkel. Vom continua să modernizăm mediile de lucru, birourile, clădirile și le vom pregăti pentru viitor.

Credem că a avea o carieră și o familie ar trebui să fie posibil pentru toată lumea.
O parte esențială a unei bune flexibilități a vieții profesionale este să le oferi mamelor și tătilor mai multă libertate și șansa de a lucra de acasă sau din altă parte, nu doar de la birou. Infrastructura joacă un rol semnificativ în acest context. La sediul nostru din Germania, avem trei grădinițe pentru angajații Henkel. Oferim sprijin în îngrijirea copiilor sau orice altă provocare personală prin așa-numitul nostru departament de servicii sociale. Desigur, asigurarea egalității este și o chestiune de cultură. De aceea, înțelegem diversitatea în mod holistic ca un subiect de leadership.

 

#3 La Henkel, îți poți modela cariera

Ne place să vedem că angajații noștri se dezvoltă atât profesional, cât și personal. Oferim multe oportunități de a învăța, de a primi îndrumări și de a câștiga experiență diversă și internațională. La o companie multinațională precum Henkel, următorul tău pas este întotdeauna înainte.

Un colaj al mediului de lucru Henkel. La Henkel, îți poți construi cariera.

Oferim nenumărate oportunități internaționale.
Henkel te ajută să îți extinzi orizontul, deoarece oamenii cu experiență internațională fac ca echipa noastră globală să aibă succes și inspirație. Într-o companie precum Henkel, cariera ta nu trebuie să fie liniară. Încercă poziții, locații sau chiar țări diferite. Oferim angajaților performanți o filozofie Triple Two: Aceștia pot lucra în cel puțin două roluri, în două țări și două divizii diferite de-a lungul carierei lor.

Mizăm pe performanțele lor. Și îi răsplătim.
Compensarea bazată pe performanță este o parte integrantă a culturii companiei noastre și oferă motivație angajaților. Ne place să stabilim obiective ambițioase și știm, de asemenea, să recompensăm, în consecință, angajații performanți. În plus, vei obține o protecție socială ridicată și beneficii sociale atractive.

Îi ajutăm pe angajații noștri să își dezvolte la maximum competențele.
Dorești să te perfecționezi și mai mult și să îți îmbunătățești cunoștințele și abilitățile? Îți oferim suport cu platforma noastră de învățare Henkel și cu peste 9.000 de cursuri online pe diferite teme, pe care le poți accesa la cerere pentru a îți extinde orizontul profesional.

 

Suntem mereu în mișcare și căutăm idei grozave.
Așa cum este menționat în primul nostru Angajament al poziției de liber, acționăm ca antreprenori. Prin urmare, te provocăm să anticipezi tendințele viitoare și nevoile clienților mai repede decât piața și să fii proactiv și să lupți pentru ideile tale. Încercăm întotdeauna să fim rapizi în experimentare, apoi le implementăm sau le lăsăm. Te invităm să extinzi modelele noastre de afaceri de la un simplu produs la oferirea de servicii post-vânzare, servicii noi și soluții bazate pe rezultate. Divizia noastră Consumer Brands a lansat Choicify, o aplicație de consultare a culorilor bazată pe AI. Cu Persil Service, am adăugat un serviciu mobil de curățare a textilelor în piața Laundry & Home Care. Adhesive Technologies noștri fac posibil ca paiele de hârtie să reziste la imersiunea în lichid pentru o perioadă mai lungă de timp. Încurajăm în mod constant o economie circulară și îți cerem să ni te alături.

Creăm oportunități de a te dezvolta încă de la început.
Cu diversele noastre programe pentru studenți și absolvenți pentru a-și explora talentul, pasiunea și ideile, în timp ce sunt îndrumați pe tot parcursul, ne asigurăm că nu pierdem șansa de a găsi talente. Credem cu tărie în responsabilizarea timpurie și, prin urmare, creăm programe în care tinerii profesionișt care învață, creează și găsesc task-uri care trebuie provocate. Indiferent de echipa, departament sau domeniul de afaceri, încurajăm angajații noștri să participe – atât ca intern, cât și ca manager internațional.
 

why-henkel-collage-nicolas-desktop-Faceți cunoștință cu Nicolas, Regional Purchasing Manager: “Am început la Henkel ca stagiar în Brazilia și m-am mutat în Germania șase ani mai târziu. Supervizorii și mentorii mei m-au ajutat să mă dezvolt și să îmi construiesc cariera. Mi s-a dat responsabilitatea de la început și sunt recunoscător pentru nenumăratele oportunități. Un proiect drag mie a fost acela de a reduce amprenta noastră globală prin schimbarea contractelor locale de alimentare cu energie electrică de la energie normală la energie verde. Această companie este mereu în mișcare. La fel ca mine.”

#4 La Henkel, oferim mai mult decât job-uri

În calitate de lideri în domeniul sustenabilității, ne propunem să găsim noi soluții pentru dezvoltarea durabilă, continuând să ne modelăm în mod responsabil afacerea și să ne sporim succesul economic. Nu ne asumăm responsabilitatea doar pentru angajații, clienții și partenerii noștri, ci și pentru societate și mediul înconjurător.

Un colaj al mediului Henkel și responsabilitatea asumată. La Henkel, angajații noștri fac mai mult decât locuri de muncă.

Suntem dedicați în a fi liberi în sustenabilitate.
Ne propunem să creăm valoare durabilă cu tot ceea ce facem – împreună cu angajații noștri, partenerii și părțile interesate. Scopul nostru: o companie climatic-pozitivă până în 2040.

Înlocuim energia din combustibili fosili cu alternative regenerabile, fără CO2.
Henkel va îmbunătăți eficiența energetică și va reduce consumul de energie în sediile noastre. Ne propunem să reducem amprenta de carbon a producției noastre cu 65% până în 2025 și cu 75% până în 2030. În plus, ne propunem să folosim energia electrică din surse regenerabile în proporție 50% în fabricile noastre până în 2020 și 100% până în 2030.

Ne angajăm să folosim plasticul în mod responsabil într-o economie circulară.
Pentru a susține o economie circulară pentru așa-numitele deșeuri post-consum, Henkel lucrează cu mai mulți parteneri. În colaborarea cu producătorii de ambalaje, ne concentrăm pe închiderea cercului de reciclare cu un design inteligent, ambalaje reciclabile și utilizarea de plastic reciclat și a materialelor bio. Regândirea ambalajelor în acest fel reduce deșeurile și impactul acestora asupra mediului.

Economisim energie în fabricile noastre.
Pentru a crește eficiența energetică în fabricile noastre, am schimbat modul în care proiectăm noile fabrici. Fabrica noastră din Kurkumbh, India, a fost concepută ca o fabrică inteligentă. Permite o gamă largă de operațiuni din Industria 4.0 și îndeplinește cele mai înalte standarde de sustenabilitate. Aspectul fabricii a fost dezvoltat în conformitate cu conceptele de lean manufacturing, ce organizează fluxul de materiale în cel mai bun mod posibil pentru a crește productivitatea, a minimiza deșeurile și a reduce emisiile.

 

why-henkel-collage-eduardo-desktop-Faceți cunoștință cu Eduardo, International Packaging Manager: “Pentru mine a fost întotdeauna important nu doar să lucrez, ci să îmbunătățesc cumva viața oamenilor. La Henkel, am găsit un loc care îmi permite să mă dezvolt în domeniul meu, să mă distrez la locul de muncă și să fac lumea mai sustenabila. În calitate de manager de ambalaje, misiunea mea este de a reduce consumul de plastic. Pentru mine, asta înseamnă mai mult decât „doar un loc de muncă.“

Ne organizăm angajamentul în patru domenii.

1. Voluntariat corporativ: ca parte a angajamentului nostru corporativ, ne sprijinim angajații și pensionarii în activitățile lor de voluntariat social în comunitățile în care își desfășoară activitatea, pentru a sprijini inițiativele sociale și instituțiile publice din întreaga lume. 

2. Parteneriate sociale: ca parte a angajamentului nostru corporativ, intrăm în parteneriate sociale în comunitățile în care Henkel își desfășoară activitatea pentru a sprijini inițiativele sociale și instituțiile publice.

3. Angajamentul Brand-ului: pe lângă angajamentul corporativ al Henkel, aliniat la Strategia noastră de Sustenabilitate, Brandurile noastre se implică în parteneriatele sociale din întreaga lume.

Am creat două fundații.
Din 1958, Dr. Jost Henkel Stiftung promovează diversitatea academică și sprijină tinerii ambițioși în finalizarea studiilor – într-un mod flexibil, unic și global. În ianuarie 2011, Henkel a înființat Fritz Henkel Stiftung. Această fundație servește drept umbrelă pentru angajamentul nostru social și încurajează voluntariatul. Acesta subliniază angajamentul nostru îndelungat față de implicarea socială care depășește interesele legate de afaceri.

 

why-henkel-collage-isabella-desktop-


 

Faceți cunoștință cu Isabella, Manager Resurse Umane: “Lucrez la Henkel ca Manager de Resurse Umane, iar angajamentul social al companiei mă inspiră. M-am alăturat unuia dintre proiectele MIT din Uganda și am fost voluntară la un orfelinat. Această inițiativă a început și a fost condusă de un alt coleg din Henkel și a avut un impact pozitiv asupra a peste 1.000 de persoane din Uganda în ceea ce privește educația, sănătatea, siguranța și securitatea la locul de muncă. Alăturându-mă proiectelor de acest gen, pot avea un impact nu doar în munca mea profesională, ci și în societăți din întreaga lume.”

Explorează avantajele în a te alătura companiei Henkel

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

Chipurile diverșilor angajați Henkel. Ei arată încrezători și zâmbesc.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.