DESPRE NOI

beauty-care-hair1-1-

Divizia noastră Consumer Brands combină business-ul nostru din domeniul bunuri de consum sub un singur acoperiș. Cu un portofoliu optimizat, branduri iconice și tehnologii avansate, Consumer Brands deține poziții de lider în special în domeniile hair care și laundry & home care, pe multe piețe din întreaga lume.

OUR TOP BRANDS

Femeie cu un coș lângă o masă plină cu produse Henkel, cum ar fi: Persil, Gliss, Bref, Somat, Taft și altele..

Brandurile noastre inovatoare rezolvă nevoile consumatorilor și conduc la avantajul competitiv al companiei Henkel în domeniile inovației și sustenabilității.

CATEGORII PRINCIPALE

În partea stângă: femeie care aplică un produs de îngrijire a părului pe părul ei creț, în partea dreaptă un bărbat care pliază rufele

Fiind o platformă multi-categorie în domeniul bunurilor de larg consum, portofoliul nostru se concentrează pe două categorii principale: Laundry & home care și hair.

Un bărbat spală vasele

Laundry & Home Care

Totul a început pentru Henkel cu un detergent de rufe, acum peste 150 ani. Astăzi, portofoliul “laundry & home care” este foarte bogat, cuprinzând detergent de rufe și aditivi, detergent pentru spălarea vaselor, soluții pentru curățarea suprafețelor și produse pentru îngrijirea toaletei.

Women in bathroom washing her brown long hair in bath tube

Hair

În acest domeniu, activăm atât în zona destinată consumatorilor, cât și în zona de produse profesionale. Portofoliul adresat consumatorilor cuprinde produse pentru colorarea părului, styling și pentru îngrijirea părului, disponibile via retaileri dar și direct-către-consumatori. Portofoliul de produse profesionale include tratamente pentru colorarea și îngrijirea părului și produse pentru finishing și styling. Schwarzkopf Professional este una dintre primele 3 mărci profesionale din lume în colorarea și îngrijirea părului.