Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

Consumer Brands este divizia noastră de bunuri de larg consum al cărei portofoliu include mărci și produse din domeniul Laundry & Home Care și Hair. Este o platformă multi-categorie ce include mărci de top, precum Persil, Schwarzkopf și Syoss. Portofoliul vizează două categorii principale:

Laundry & Home Care


Totul a început pentru Henkel cu un detergent de rufe, acum 150 ani. Astăzi, portofoliul “laundry & home care” este foarte bogat, cuprinzând detergent de rufe și aditivi, detergent pentru spălarea vaselor, soluții pentru curățarea suprafețelor și produse pentru îngrijirea toaletei. 

washingmachine

Știați că Henkel vinde detergenți

pentru aproximativ 25 de miliarde

de spălări pe an?Hair


În acest domeniu, activăm atât în zona destinată consumatorilor, cât și în zona de produse profesionale. Portofoliul adresat consumatorilor cuprinde produse pentru colorarea părului, styling și pentru îngrijirea părului, disponibile via retaileri dar și direct-către-consumatori. Portofoliul de produse profesionale include tratamente pentru colorarea și îngrijirea părului și produse pentru finishing și styling. Schwarzkopf Professional este una dintre primele 3 mărci profesionale din lume în colorarea și îngrijirea părului. 


icon hair color

Știați că în fiecare secundă sunt vânduți

peste 20 de coloranți de păr

Henkel în

toată lumea?