Cariere

Dare to make an impact? Alătură-te echipei noastre de pionieri și pune-ți amprenta asupra viitorului alături de noi.


La Henkel îndrăznim să avem impact

Când Tehnologiile întâlnesc bunuri de larg consum, poți avea cu adevărat un impact asupra bunăstării oamenilor, asupra mărcilor lider de piață și a business-urilor performante din întreaga lume. Cariera ta cu noi înseamnă să contribui la un viitor mai durabil. Și înseamnă să te dezvolți în cadrul unei culturii vibrante, diverse, de încredere și de apartenență. Iubim curajul, ideile proaspete și echipele care îndrăznesc și le pasă.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
De ce Henkel?

Poți fi cel care schimbă jocul

„A fi cel care schimbă jocul la Henkel înseamnă responsabilitate chiar din prima zi, coordonând transformarea noastră digitală și aducând la viață idei noi."

Un angajat al Henkel în diferite imagini în jurul jobului său. Lucrează la iPad-ul său, pozează pentru cameră și prezintă un pantof alb lângă logo-ul Persil Sneaker Clean.

Faceți cunoștință cu Jonathan

La Henkel, pot contesta statusul quo-ul, să fiu inovator și non-conformist. Pentru Love Nature, echipa mea aduce pe piață idei care schimbă jocul - cum ar fi stațiile de alimentare din farmacii. Cu libertatea de a implementa lucrurile în care cred, îmi încurajez angajații să-și aducă pasiunile la viață și să aibă impact pentru Henkel în moduri noi și inovatoare.

Jonathan, Corporate Vice President New Business

Jucăm în echipă

„A juca în echipă la Henkel înseamnă a fi ancorat ferm angajamentele poziției de lider ca ghidaj cultural.”

Un angajat al Henkel în mediul său de lucru. Ea derulează prin telefon, lucrează la laptopul ei, primește un apel și pozează pentru cameră.

Faceți cunoștință cu Orryana

În echipa noastră, ne ascultăm reciproc și nu încurajăm ierarhiile stricte. Compania ia foarte în serios diversitatea și incluziunea. Un mare câștig a fost comunicarea dintre noi și comunitatea noastră atunci când mișcarea Black Lives Matter a devenit virală. Este uimitor că avem puterea de a oferi o platformă subiectelor importante.

Orryana, International Community Manager

Îți poți construi propria carieră

„Să îți construiești propria carieră într-o organizație multinațională cu un portofoliu larg precum Henkel înseamnă că următorul pas te așteaptă."

Un angajat al Henkel în fața locului de muncă. Ea pozează pentru cameră, sortează semne din campania #Rethink Fashion de la Persil și zâmbește.

Faceți cunoștință cu Nora

A urmări dezvoltarea unei cariere ambițioase nu este întotdeauna ușor. Te poate împinge până la limite. Dar dacă îmbrățișezi noi provocări, atunci nimic nu îți va împiedică dezvoltarea la Henkel. Am învățat de la început să-mi asum responsabilitatea și să-mi iau cariera în proprile mâini. Acum dezvolt strategii îndrăznețe pentru branduri aflate în continuă evoluție. Ca și mine.

Nora, Director International Marketing

Oferim mai mult decât joburi

„A găsi mai mult decât un loc de muncă la Henkel înseamnă a avea un impact asupra vieții oamenilor, asupra întregii industrii și asupra unui viitor sustenabil al planetei noastre."

Un angajat al Henkel prezentat la locul său de muncă. Este ilustrat un cub de material plastic și el lucrând la ambalaj.

Faceți cunoștință cu Eduardo

Pentru mine a fost întotdeauna important nu doar să lucrez, ci să îmbunătățesc cumva viața oamenilor. La Henkel, am găsit un loc care îmi permite să mă dezvolt în domeniul meu, să mă distrez la locul de muncă și să fac lumea mai sustenabilă. În calitate de manager de ambalare, misiunea mea este de a reduce consumul de plastic. Pentru mine, asta înseamnă mai mult decât „un simplu job”.

Eduardo, International Packaging Manager

De ce Henkel?

Echipele noastre globale și diverse formează un viitor mai bun

Cadrul nostru pentru cariera ta de succes

Află mai multe despre viitorul tău la Henkel

Chipurile diverșilor angajați Henkel. Ei arată încrezători și zâmbesc.

Să îndrăznim împreună să avem impact

O carieră alături de noi înseamnă a crește într-o cultură vibrantă, diversă, de încredere și de apartenență și a-ți aduce ideile la viață.
Îndrăznești să ai impact? Contactează-ne.