Laundry & Home Care

Generații întregi au încredere în Henkel - expertul tău în spălare și curățare

Divizia Laundry & Home Care (Detergenţi & Produse pentru îngrijirea locuinţei) este piatra de temelie a poveștii de succes Henkel: totul a început cu un produs al acestei divizii, un detergent. În 1876, Fritz Henkel a fondat compania Henkel & Cie în Aachen, Germania. Primul produs al companiei a fost un detergent de rufe pe bază de silicat de sodiu, denumit "Universal-Waschmittel" (detergent universal).

De atunci s-a transformat într-o divizie puternică. activă la nivel global cu mărci de renume, precum Persil sau Pur. Pentru consumatorii din întreaga lume, mărcile Henkel au devenit parte importantă din viața lor de zi cu zi. Mărcile Henkel Laundry & Home Care ocupă poziții fruntașe pe multe piețe pe care activăm la nivel global.

Portofoliul nostru global de produse acoperă următoarele piețe/ segmente:

  • Detergenți de rufe
  • Balsam de rufe
  • Detergenți de vase
  • Produse pentru curățarea suprafețelor 
  • Produse pentru îngrijirea toaletei
  • Odorizante pentru toaletă
  • Produse pentru combaterea insectelor

În România, portofoliul diviziei Henkel Laundry & Home Care este extrem de divers și complex, începând cu binecunoscutele mărci Persil (detergent de rufe, pudră/lichid/capsule), Perwoll (detergent special pentru articole delicate), Silan (Balsam de rufe) și Color Catcher (șervețele pentru captarea culorii țesăturilor), continuând cu Pur (detergent de vase) și Somat (detergent automat, pentru mașina de spălat vase), apoi Clin (soluții pentru curățarea geamurilor și a suprafețelor lavabile) și Bref (odorizant de toaletă) și terminând cu Pro Nature – gamă ce cuprinde mai multe branduri și produse prietenoase cu mediul, ce conțin până la 99,9% ingrediente din surse naturale, fiind certificate EU Eco Label*.

*cu excepția Bref odorizant de toaletă