Beauty Care - Divizia Cosmetice (Produse cosmetice & de toaletă)

Diviza Cosmetice Henkel deține poziții de lider pe piață la nivel mondial, iar afacerea cu produse de marcă este în continuă expansiune. Unitatea de afaceri dezvoltă, produce și vinde numeroase produse de succes de înaltă calitate (pentru îngrijirea părului, îngrijire corporală sau orală), care sunt disponibile în 150 de țări din întreaga lume.

Divizia Cosmetice este activă pe piața produselor de larg consum, precum și în domeniul profesional al saloanelor de coafură. În domeniul produselor de larg consum, dorim să continuăm să ne extindem poziția de lider în inovație pe piețele mature, pentru a ne crește în continuare cota de piață. În domeniul profesional al saloanelor de coafură, continuăm strategia noastră de globalizare, cu accent special pe stimularea piețelor noastre emergente. Deținem poziții de lider pe toate segmentele pieței internaționale. Henkel Beauty Care deține produse de marcă din domeniile coloranților de păr, styling, îngrijirea părului, îngrijire corporală și orală. Schwarzkopf Professional se numără printre primii trei furnizori mondiali de produse pentru saloane de coafură.

Grafic cu totalul vânzărilor Henkel
3,678 milioane de euro vânzări în 2021

18% din totalul vânzărilor Henkel 2021. Citiți mai multe detalii și cifre pe henkel.com.

Piețe

Divizia Henkel Beauty Care activează în domeniul produselor de larg consum, oferind cosmetice pentru păr, îngrijirea corpului, îngrijirea pielii și îngrijirea orală, precum și în cel al serviciilor profesionale de îngrijire a părului în salonul de coafură.