Barnängen

Un brand suedez de încredere.

Barnängen consideră că frumusețea apare atunci când te simți „exact așa cum trebuie” - încrezător, autentic și echilibrat. Aceasta este misiunea noastră, de a oferi îngrijire echilibrată pentru o piele frumos echilibrată.

Barnängen îmbină estetica suedeză și ingredientele de inspirație nordică pentru a crea produse care reflectă cu adevărat valoarea „lagom” – cuvântul suedez pentru centrul echilibrului, mediul fericit, acel punct în care lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie, alegerea de a nu alege. Brandul Barnängen a fost fondat de comerciantul suedez Johan Wilhelm Holmström în 1868. El a lansat în 1873 cel mai faimos și mai emblematic produs al companiei, un săpun solid, și de atunci, Barnängen s-a remarcat prin produse autentice și delicate ce-ți oferă o senzație naturală și pură atunci când le folosești. Generații întregi de suedezi le folosesc și le iubesc, ceea a făcut Barnängen unul dintre cele mai emblematice branduri din Suedia.

Produsele Barnängen, inspirate de natura Suediei și de cele mai onorate tradiții suedeze, oferă cea mai bună protecție pentru îngrijirea pielii, evidențiindu-ți frumusețea autentică. Pentru amestecul „perfect” de natură și știință, Barnängen a reînnoit tehnologia săpunului său solid și a creat ingredientul semnătură de astăzi, Cold Cream: pentru a oferi îngrijire frumos echilibrată, pentru o piele frumos echilibrată.