Piețe Adhesive Technologies

Soluțiile Henkel se regăsesc în foarte multe produse pe care le utilizăm zi de zi: mașini, cărți și reviste, computere, avioane, frigidere, telefoane mobile, mobilier, textile, ambalaje și multe altele.

Producția de Avioane și Mentenanța

Cu peste 50 de ani de experiență sub aripile noastre, Henkel este lider în adezivi sturcturali și tratamente de suprafață în industria aeronautică OEM si MRO. Indiferent de provocare, vă putem veni în ajutor. Listati in peste 5000 de specificații aero suntem gata să vă susținem procesele de la început până la sfârșit, pe întreg globul. Henkel investește puternic în cercetare și dezvoltare pentru a oferi o gamă largă de produse Bonderite și Loctite pentru a face față oricărei nevoi din producție sau mentenanță. Cu expertiză dovedită și rețea globală de distribuție, materialele inovatoare ale Henkel oferă clienților noștri beneficii practice, economice și de performanță.

Produsele noastre respectă reglementări și specificații exigente. Dar nu suntem mulțumiți cu ce avem acum. Căutăm întotdeauna sa facem progrese pentru fabricarea și întreținerea avioanelor.

Industria de Transport și Automobile

Henkel este partenerul cheie și furnizorul de soluții în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și întreținerea mașinilor, camioanelor, avioanelor și sistemelor de transport. Adezivii și etanșanții noștri de înaltă performanță permit clienților să proiecteze și sa produca construcții avansate și ușoare și să permită obiective aparent contradictorii, cum ar fi viteze mai mari și consum mai mic de combustibil.

Meseriași și profesionisti

Henkel ofera un portofoliu de solutii concepute pentru a satisface nevoile utilizatorilor profesionali pentru gresie & pardoseala, vopsire, prelucrarea lemnului si instalatii sanitare.

Divizia de adezivi Henkel ofera un portofoliu extrem de inovator de branduri special concepute pentru a satisface nevoile profesionistilor in domeniu.  Din 1876, Henkel ofera clientilor, servicii la cele mai inalte standarde folosind tehnologii de ultima ora. Faceți clic pe meniul din stanga si va vom conecta la pagina de specialitate. De asemenea, suntem incantati sa afirmam ca produsele Henkel sustin si functioneaza in conformitate cu standarde ecologice in viguoare.

DIY

Henkel a dezvoltat solutii multifunctionale, personalizate si inovatoare de adezivi si etansanți pentru a satisface nevoile pieței DIY.

De mai bine de 75 de ani, numele Henkel inseamna inovatie si calitate la cele mai inalte niveluri de expertiza in adezivi pentru bricolaj. Brandurile lider Henkel pot fi gasite peste tot in lume si se bucura de incredere pentru categoriile in care activeaza. Toate produsele si brandurile noastre se bazeaza pe un principiu: Henkel face viata mai usoara.

Constructii si mobilier

Daca doriti sa va modernizati procesele de productie, sa produceti produse si structuri mai usoare sau sa imbunatatiti calitatea, eficienta si sustenabilitatea mobilierului si a componentelor cladirii, va putem ajuta. La Henkel, adezivii nostri pot fi folositi pentru a lipi o varietate de piese din lemn in multe aplicatii din industria mobilei. Si, cel mai bine, clientii nostri sunt sustinuti de echipa noastra globala de asistența tehnica si de vanzari.

Conducem cu solutii cu impact ridicat, create avand in vedere consumatorii. Colaborati cu noi pentru a fi de succes!

Servicii de mentenanță și reparații pentru componentele industriale

Componentele industriale defecte pot genera costuri de nefuncționare și de reparații foarte mari, putând duce până la înlocuirea integrală a echipamentului.

Procesul de întreținere preventivă Loctite este susținut de soluțiile producătorului de adezivi numărul unu în lume. Este o metodă eficientă de a evita defectarea echipamentelor, prelungind viața echipamentelor dvs.

Producție

Indiferent de industrie, adezivii Henkel sunt concepuți pentru a soluționa probleme, a oferi o performanță continuă și fiabilă și a depăși așteptările clientului.

De la adezivi ce reduc sunetul și vibrațiile din aparatele electrocasnice, la etanșanți și adezivi pentru filete ce împiedică scurgeri de lichide HVAC costisitoare, Henkel este o sursă unică pentru soluții ce eficientizează liniile de producție.

Medicali

Inginerii, specialiștii și chimiștii medicali, de electronică medicală și livrare a medicamentelor de la Henkel știu că soluția dvs. pentru designul produsului este unică, prin urmare și soluția privind materialul de la Henkel trebuie să fie la fel.

Experiența tehnică a companiei Henkel, propunerea de parteneriat cu riscuri mici, filozofia inovatoare, infrastructura globală de asistență și istoricul de creator de formule numărul unu pe piața de materiale asigură faptul că noi vom avansa desingurile dispozitivelor medicale.

Pentru benzile medicale, vă punem la dispoziție o gamă completă de adezivi termofuzibili, pe bază de apă, solvenți acrilici, cât și UV acrilici ce oferă o aderență excelentă, fiind în același timp atenți cu pielea, se ancorează pe diverse dispozitive de transport utilizate în aplicațiile medicale și oferă o bună respirabilitate.

Henkel știe că, în industria farmaceutică, calitatea și consecvența sunt foarte importante, asigurând dezvoltatorul sistemelor de livrare, distribuitorul de medicamente și pacientul că plasturele va rămâne lipit și va livra medicamentul așa cum trebuie. Noi avem experiența și resursele pentru a aduce succesul proiectului dvs. transdermic.

Pentru industria de dispozitive medicale electronice, Henkel oferă fiabilitate, soluții de montare dovedite, cum ar fi tușuri și adezivi conductori electrici, încapsulare, materiale de umplutură, materiale de lipit și pelicule. Astfel de soluții sunt utilizate în asamblarea dispozitivelor de simulare cardiologice și neurologice, senzorii de detectare a umezelii, electrozii ECG și TENS.

Sports & Fashion

Creșterea costurilor forței de muncă și avansurile în producția ecologică sunt principalele provocări din industria producătoare de sport și modă. Colaborând cu Henkel, puteți utiliza rețeaua noastră globală, cunoștințele tehnice și capacitățile de inovare pentru a le rezolva. Cu cea mai mare gamă de adezivi și cunoștințe specifice de proces, suntem capabili să vă sprijinim procesul de fabricație, indiferent de provocarea dvs.

Servicii Customizate pe Cerințele Dvs.

În calitate de lider al tehnologiilor în industria adezivilor, Henkel oferă soluții optimizate pentru a îndeplini cerințele procesului de fabricație a pantofilor, mingiilor, sacilor sau ambarcațiunilor. Oferim un portofoliu de tehnologii diverse, inclusiv adezivi pe bază de apă, adezivi fără toluen, cianoacrilați, adezivi termofuzibili și adezivi termofuzibili PUR.