Declarație privind protecția datelor pentru recrutare

La Henkel, înțelegem nevoia dvs. de a vă menține confidențialitatea atunci când căutați un loc de muncă. Henkel se angajează să vă protejeze confidențialitatea. Vom utiliza informațiile pe care ni le trimiteți prin intermediul platformei noastre doar în scopurile menționate mai jos.

1. Operatorul de date

Operatorul de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal, așa cum este descris în această Declarație de protecție a datelor, este Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstraße 67, 40589 Düsseldorf, Germania

(denumit în continuare „Henkel”, „noi” sau „nouă”).

Dacă aveți întrebări în legătură cu modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal vă rugăm să trimiteți un e-mail sau o scrisoare către responsabilul nostru cu protecția datelor, c/o Henkel AG & Co. KGaA, Henkelstraße 67, D 40191 Düsseldorf, Germania, e-mail: Datenschutz@henkel.com

2. Colectarea datelor dvs. cu caracter personal

Procesăm datele dvs. cu caracter personal atunci când vă depuneți candidatura pentru o poziție în cadrul grupului Henkel sau doriți să deveniți parte a rezervei noastre de talente. Dacă vă depuneți candidatura pentru o poziție și/sau creați un cont pentru comunitatea noastră de talente, vom colecta următoarele date cu caracter personal de la dvs.:

 • date de bază ale candidatului (informații personale precum numele dvs., vârsta etc.)
 • detalii de contact (adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon etc.)
 • date necesare pentru depunerea candidaturii (informații despre educația dvs., ocupații anterioare, CV etc.)
 • domenii de interes (informații despre pozițiile de care sunteți sau ați putea fi interesat etc.)

Colectăm aceste date cu caracter personal direct de la dvs. atunci când vă depuneți candidatura pentru o poziție în cadrul grupului Henkel, în timpul procesului de depunere a candidaturii și de selecție (de exemplu, în timpul interviurilor (video)) sau când vă exprimați dorința de a deveni parte a rezervei noastre de talente pentru a păstra legătura în scop de recrutare viitoare (de exemplu, prin bifarea casetei de selectare respective în timpul procesului de depunere a candidaturii). Câmpurile de date marcate cu un asterisc (*) sunt necesare pentru efectuarea procesului de depunere a candidaturii și de selecție, informații suplimentare pot fi utile pentru acest proces, în funcție de poziția pentru care vă depuneți candidatura.

De asemenea, putem colecta informațiile dvs. profesionale prin intermediul LinkedIn, cele pe care le-ați făcut publice pentru a putea fi abordat pentru o ofertă de muncă.

3. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și temeiul juridic

3.1 Executarea procesului de depunere a candidaturii cererii și de selecție 

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

 • crearea unui profil general al candidaturii pe care îl vom folosi și pe care ne vom baza pentru toate candidaturile dvs. (puteți modifica profilul general al candidaturii conectându-vă în contul dvs. în orice moment)
 • efectuarea procesului de depunere a candidaturii și de selecție împreună cu dvs., inclusiv evaluarea candidaturii dvs. și efectuarea posibilelor interviuri (video);
 • procesele auxiliare necesare procesului de depunere a candidaturii și de selecție (de exemplu, în scopuri obligatorii de raportare și examinare a listelor cu sancțiuni etc.);

Prelucrăm aceste date cu caracter personal pentru a efectua procesul de depunere a candidaturii și de selecție, dacă acesta este unul reușit, vă vom angaja, și pentru a vă introduce în rezerva noastră de talente și pentru a putea beneficia de serviciile aferente, art. 6 sec. 1 lit. b din RGPD.

Toate candidaturile dvs. și starea acestora vor fi vizibile pentru recrutorii noștri și pentru managerii de resurse umane selectați, pentru transparența procesului de selecție.

Vom păstra profilul general al candidaturii timp de 12 luni de la ultima actualizare.

Dacă vă depuneți candidatura pentru o poziție în SUA sau Puerto Rico, vă vom păstra candidatura timp de 36 de luni pentru a respecta cerințele locale de documentare a procesului de depunere a candidaturii și de selecție, art. 6 sec. 1 lit. f din RGPD.

Dacă vă depuneți candidatura pentru o poziție în Australia sau Noua Zeelandă, vă vom păstra candidatura timp de 12 de luni pentru a respecta cerințele locale de documentare a procesului de depunere a candidaturii și de selecție, art. 6 sec. 1 lit. f din RGPD.

Dacă vă depuneți candidatura pentru o poziție în Indonezia, vă vom păstra candidatura timp de 60 de luni pentru a respecta cerințele locale de documentare a procesului de depunere a candidaturii și de selecție, art. 6 sec. 1 lit. f din RGPD.

3.2 Rezerva de talente

De asemenea, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru rezerva noastră de talente prin:

 • crearea unui profil pentru dvs. în rezerva noastră de talente pentru a fi luat în considerare pentru viitoarele oferte de locuri de muncă și pentru a păstra legătura cu dvs. (dacă ați fost de acord cu o astfel de utilizare, de exemplu, bifând caseta de selectare respectivă atunci când vă depuneți candidatura pentru un loc de muncă sau în timpul procesului de depunere a candidaturii și de selecție).
 • pentru a vă putea furniza informații privind grupul Henkel ca angajator, oportunitățile de angajare și ofertele noi de locuri de muncă, dacă ați fost de acord să faceți parte din rezerva noastră de talente (a se vedea mai sus).
 • Dacă v-ați înregistrat pentru rezerva de talente și ați consimțit, de asemenea, să primiți astfel de informații, vă vom trimite informații prin e-mail cu privire la activitățile noastre de branding al angajatorului.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în aceste scopuri pe baza consimțământului dvs., art. 6 sec. 1 lit. a din RGPD. Vă vom solicita consimțământul fie în mod direct în timpul procesului de depunere a candidaturii și de selecție, prin e-mail, fie când completați un formular și bifați caseta de selectare respectivă. Vă puteți retrage consimțământul utilizând setările din zona contului dvs. sau vă puteți șterge contul în orice moment. De asemenea, ne puteți contacta utilizând informațiile de contact furnizate mai sus pentru a ne informa că doriți să vă retrageți consimțământul. Vom opri în acel moment prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru a vă trimite astfel de informații. Acest lucru nu face ca prelucrarea anterioară retragerii consimțământului dvs. să fie ilegală.

Vom păstra profilul dvs. din rezerva de talente timp de 24 de luni de la înregistrarea în rezerva de talente sau de la ultima dvs. actualizare a profilului dvs. din rezerva de talente. De asemenea, puteți să ștergeți în orice moment profilul dvs. din rezerva de talente împreună cu toate datele dvs. cu caracter personal aferente, conectându-vă la acesta și folosind opțiunea de ștergere.

3.3 Interviu video

De asemenea, vă vom prelucra datele în cadrul procesului de recrutare pentru unele poziții în timpul interviului video. Rețineți că interviul video va fi întotdeauna o etapă opțională în procesul de recrutare. Chiar dacă nu acceptați termenii și condițiile interviului video, veți continua să faceți parte din procesul general de recrutare.

În ceea ce privește asistența tehnică, datele dvs. cu caracter personal ar putea fi accesate de către echipa de asistență tehnică HireVue care are sediul în SUA.

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în aceste scopuri pe baza consimțământului dvs., art. 6 sec. 1 lit. a din RGPD. Vă vom cere consimțământul privind accesul la date pentru echipa de asistență tehnică HireVue înainte de a începe interviul video/colectarea datelor. Vă puteți retrage consimțământul contactându-ne prin intermediul informațiilor de contact furnizate mai sus pentru a ne informa că doriți să vă retrageți consimțământul. Vom opri în acel moment prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru a vă trimite astfel de informații. Acest lucru nu face ca prelucrarea anterioară retragerii consimțământului dvs. să fie ilegală.

Puteți găsi mai multe informații privind accesul la datele dvs. al echipei de asistență tehnică HireVue, accesând:

 • Identitatea destinatarului:Country to which the data is to be transferred for technical support:
  • echipa de asistență tehnică HireVue
 • Țara în care vor fi transferate datele pentru asistență tehnică:
  • Jordan, Utah - Statele Unite ale Americii
 • De ce este necesar transferul (restricționat)?
  • Schimbul de date este necesar pentru probleme de asistență tehnică. Echipa de asistență tehnică se va implica în caz de probleme tehnice legate de sistemul HireVue
  • Echipa de asistență tehnică va trebui uneori să acceseze platforma HireVue pentru a cerceta/revizui problemele tehnice legate de platformă
 • Tipul de date care sunt accesate
  • Echipa de asistență tehnică HireVue va accesa doar datele care au legătură în mod direct cu problema tehnică
  • Echipa de asistență tehnică HireVue nu accesează alte date
  • Datele care ar putea fi accesate vor fi: datele de contact, datele despre locul de muncă anterior, date privind viața personală, date video
 • ·    Riscurile transferului de date:
  • Rețineți că pentru țara terță (SUA) în care ar putea fi transferate datele dvs., este posibil să nu existe măsuri adecvate de protecție
  • Conform legislației europene, SUA nu garantează un nivel adecvat de protecție a datelor
  • De asemenea, rețineți că în țara terță (SUA):
   • s-ar putea să nu existe o autoritate de supraveghere
   • și/sau principii privind prelucrarea datelor
   • și/sau s-ar putea ca drepturile persoanei vizate să nu fie prevăzute în lege

Riscurile potențiale ale transferului de date ar putea presupune accesul nelegitim, pierderea datelor sau modificarea nedorită a datelor

3.4 Verificarea antecedentelor

Toți solicitanții de locuri de muncă din America de Nord (indiferent de naționalitate) vor trebui să treacă printr-o verificare a antecedentelor înainte de semnarea oricărui contract, în conformitate cu reglementările din America de Nord.

Verificarea antecedentelor este un instrument indispensabil pentru identificarea candidaților care reprezintă o amenințare legitimă pentru o organizație pe baza comportamentului trecut. De fapt, verificările antecedentelor sunt adesea cea mai bună apărare împotriva acțiunilor în justiție pentru neglijență la angajare și neglijență la păstrarea angajatului. Angajatorii își pot proteja marca, reputația, clienții, angajații și se pot proteja împotriva pierderilor financiare

Un motiv major pentru a efectua o verificare este de a evita un prejudiciu pentru angajator sau pentru alții sau răspunderea legală de diferite tipuri a angajatorului sau a altora. Aceasta include prejudiciul față de:

 • alți angajați, ca urmare a hărțuirii sexuale sau violenței la locul de muncă.
 • clienții interni și externi ai organizației, ca urmare, de exemplu, a agresiunilor sexuale în sediile companiei.
 • activitatea angajatorului, ca urmare a pierderilor financiare sau a afectării imaginii și reputației.
 • apărarea în cazul acțiunilor în justiție, cum ar fi pentru neglijența la angajare, este un motiv imperios pentru efectuarea unor căutări aprofundate în cazierele judiciare ale solicitanților de locuri de muncă. O căutare în cazierul judiciar pe mai multe niveluri poate fi o dovadă puternică a faptului că angajatorul a exercitat diligența necesară la angajare

4. Transferul datelor dvs. cu caracter personal către alte părți

Henkel, în calitate de companie-mamă a grupului global de companii Henkel, va partaja informațiile dvs. cu caracter personal cu alte birouri sau filiale Henkel din întreaga lume în țările pentru care v-ați înregistrat candidatura, inclusiv țările din afara Uniunii Europene sau Spațiului Economic European, care s-ar putea să nu ofere același nivel de protecție a datelor. Toate aceste entități fac obiectul prezentei declarații privind protecția datelor și a unor măsuri suplimentare pentru a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor care este echivalent cu cel al Uniunii Europene, cum ar fi încheierea Clauzelor standard de protecție a datelor emise de Comisia UE în conformitate cu art. 46 sec. 2 lit. c din RGPD. Puteți găsi toate birourile și filialele Henkel pe site-ul nostru web.

Pentru a efectua procesul de depunere a candidaturii și de selecție și pentru a asigura rezerva noastră de talente, ne bazăm, de asemenea, pe furnizori externi de servicii, care sunt au obligația de a respecta cu strictețe comenzile noastre și care nu pot prelucra datele dvs. cu caracter personal în scopuri proprii. Aceștia acționează în calitate de prelucrători de date în conformitate cu art. 28 din RGPD.

În cazul implicării agenților de recrutare sau a agențiilor de recrutare, informațiile specifice legate de proces vor fi partajate cu agentul/agenția de recrutare pentru acest proces specific.

5. Module cookie, pixeli, amprente și alte tehnologii similare

Acest site web utilizează cookies și tehnologii similare. Cookies sunt mici unități de date stocate temporar pe hard disk-ul computerului dumneavoastră de către browser, care sunt necesare pentru utilizarea acestui site web. De obicei includ un identificator unic, care este un număr generat aleatoriu și stocat pe computerul dumneavoastră. Unele dintre ele expiră la finalul sesiunii de navigare pe site-ul web, altele rămân stocate pe computerul dumneavoastră pentru mai mult timp. Cookies necesare din punct de vedere tehnic vor fi utilizate în mod automat. Celelalte cookies (sau tehnologii similare) se vor aplica numai pe baza consimțământului dumneavoastră.

Există mai multe tipuri de cookies. Unele cookies sunt plasate de site-ul web pe care-l vizitați și pot fi vizualizate numai de respectivul site web. Alte cookies, ale terților, sunt cele plasate de către alte organizații, pe care le folosim pentru diverse servicii. De ex. folosim prestatorii de servicii externalizați pentru analiză, care plasează cookies în numele Henkel pentru a ne comunica ce este apreciat sau nu pe site-ul nostru web. În plus, site-ul web vizitat poate avea un formular de conținut incorporat, de ex. YouTube, care poate seta propriile cookies.

Un pixel este de obicei o imagine transparentă (1 pixel x 1 pixel), care este plasată pe site-ul web ca să colecteze date cum sunt adresa IP, tipul de browser, durata accesării, sau cookies presetate în scopul personalizării conținutului sau pentru a face navigarea mai eficientă si mai simplă. Acestea sunt deseori utilizate în combinație cu cookies, pentru ca acești pixeli generează și administrează cookies.

Dacă v-ați exprimat consimțământul, site-ul web va colecta datele referitoare la sistemul de operare al computerului dumneavoastră, browser, limba utilizată, fonturile instalate, adresa IP, plugins și alte informații, astfel încât computerul poate fi ulterior identificat din nou în scopuri de marketing relevante pentru utilizator.

Puteți afla mai multe informații despre Cookies și alte tehnologii utilizate de acest site web, ca și despre scopul utilizării acestora, accesând “Cookies” și “Cookie settings”.
 Acolo vă puteți anula/retrage consimțământul exprimat în orice moment, cu efect pentru viitor, prin dezactivarea respectivelor cookies. 

Cu conditia sa va exprimati consimtamantul, acest site web colecteaza si stocheaza date pentru marketing si in scopuri de optimizare prin folosirea tehnologiei Mapp Digital c/o Webtrekk GmbH, Robert-Koch-Platz 4, 10115 Berlin, Germania, cu locatia in Germania. In acest scop, un cookie este instalat in computerul dumneavoastra. Acest cookie va colecta informatii la fel ca un browser, respectiv informații despre dispozitiv, adresa IP, sit-urile web vizitate si timpul accesarii . Aceste date sunt stocate și prelucrate ulterior pe baza profilurilor de utilizator anonimizatesau pseudonimizate (în funcție de tehnologia respectivă și de serviciul implicat). Aceste profiluri de utilizator sunt stocate în cookie-uri sau alte tehnologii similare, așa cum este menționat mai sus. Pe lângă datele colectate la accesarea site-ului web (asa cum este mentionat mai sus), acestea pot include, de asemenea, informații referitoare la site-ul web pe care îl utilizați pentru a ne vizita, site-urile web pe care le vizitați în timp ce sunteți pe acest site web și, dacă este cazul, orice termeni de căutare pe care i-ați folosit pentru a găsi site-ul nostru web.

Fără consimțământul explicit al utilizatorilor noștri, datele colectate cu tehnologiile Mapp nu sunt utilizate pentru a identifica personal un vizitator și nu sunt combinate cu alte date personale despre utilizatorul respectiv.

Vă rugăm să găsiți informații suplimentare despre urmărirea web în politica de Protecție a Datelor a furnizorului nostru: https://mapp.com/privacy/ 

Opunere referitoare la colectarea datelor
Vă puteți anula/retrage consimțământul în orice moment, avand efect pentru viitor, dezactivând cookie-urile de pe site-ul nostru web în “Cookies” și “Cookie settings”. Daca sunteti de acord cu folosirea cookies in general, insa nu doriti sa folositi Mapp Intelligence cookie, puteti sa urmati acest link si sa setati renuntarea la acesta. Cookie-ul este setat pentru un anumit domeniu, pe browser si dispozitiv. Astfel daca vizitati site-ul nostru web de acasa si de la serviciu sau cu diferite browsere, trebuie să refuzați stocarea datelor de pe fiecare dispozitiv sau browser

Cu condiția să va exprimati consimtamantul, acest site web folosește „Google Ads”, un serviciu furnizat de Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google”), în scopul evaluării eficienței măsurilor publicitare și pentru a va aborda din nou. Cand vizitati site-ul nostru web „Google Ads” instaleaza un cookie in dispozitivul dumneavoastra. Cu acest cookie Google proceseaza informatii generate de catre computerul dumneavoastra despre cum folositi site-ul nostru web, interactiunea cu acesta si masurile publicitare, precum si adresa dumneavoastra IP, informatiile browser-ului, site-urile web vizitate anterior, data si ora accesarii, in scopul de a analiza si vizualiza gradul de acoperire al reclamelor noastre și de a afișa reclame personalizate. În acest scop, se poate determina, de asemenea, dacă diferite computere vă aparțin dumneavoastra sau familiei dumneavoastră. Cu „Remarketing”, utilizatorii site-ului nostru web pot fi identificați și recunoscuți pe alte site-uri web din cadrul rețelei de publicitate Google (de exemplu, în Google search sau pe YouTube) și li se pot afișa reclame adaptate intereselor lor.

Informatiile generate de cookie referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a site-ului web (inclusiv adresa dumneavoastra IP) vor fi transmise si stocate de Google pe serverele din Statele Unite ale Americii (USA). În conformitate cu legislația europeană, USA nu garantează un nivel adecvat de protecție a datelor. Autotitățile de stat pot avea acces la aceste date datorită legislației de supraveghere în masă. După ce datele dumneavoastră cu caracter personal au fost dezvăluite, nu se asigură același nivel de protecție a acestora și este posibil să nu vă puteți exercita drepturile în legătura cu aceste date.

Permitand folosirea cookie-urilor pe site-ul web Henkel, sunteti de acord cu utilizarea datele mentionate mai sus si cu procesarea descrisa anterior de catre Google. 

Puteți găsi mai multe informații despre confidențialitatea serviciilor Google aici: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Opunere referitoare la colectarea datelor:
Vă puteți anula/retrage consimțământul în orice moment, avand efect pentru viitor, dezactivând Cookies pe site-ul nostru web prin accesarea “Cookies” și “Cookie settings”. Daca sunteti de acord cu folosirea cookies in general, dar totuși, nu doriți să primiți publicitate personalizată, puteți găsi informații despre posibilitatea de a efectua setări personalizate publicitare cu Google, utilizand acest link. De asemenea, puteți instala un plug-in de renunțare

Cu condiția să va exprimati consimtamantul, prin intermediul Google Campaign Manager 360 folosim un serviciu furnizat de Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, pentru a vă afișa reclame relevante pentru dumneavoastra. In acest scop, Google instaleaza un cookie in computerul dumeavoastra folosind adresa IP. În plus față de adresa IP, informațiile despre browser și computer , site-urile web vizitate și ora de acces, acest cookie colectează și informații despre publicitatea afișată în browserul dvs. și care sunt reclamele pe care faceți clic/ le accesati. Acest lucru permite Google și site-urilor sale web partenere să afișeze anunțuri legate de interese dumneavoastra, pe baza vizitelor anterioare ale paginilor de internet ale Henkel sau altor site-uri web. Cookies Campaign Manager 360 utilizează un număr de identificare pseudonimizat atribuit browserului dumeavoastra. pentru a verifica anunțurile care sunt de interes. În acest scop, browserul dumneavoastra este identificat atunci când sunt difuzate anunțuri și atribuite unui grup țintă. Cookies stocate in computerul dvs. de către Google permit astfel să fiți redirecționati pe de o parte (de exemplu, în cadrul „Google Ads”) pe site-urile Google și, pe de altă parte (de exemplu, în cadrul „Google Campaign Manager 360”) pe site-urile noastre web și - în funcție de interesele dvs. - când vizitați site-uri web ale altor parteneri.

Aceste informații vor fi, de asemenea, utilizate în scopul evaluării utilizării site-ului web de catre dumneavoastra, compilării rapoartelor privind activitatea site-ului web pentru operatorii site-ului web și furnizarea altor servicii legate de activitatea site-ului web și utilizarea internetului.

Google poate folosi datele dumeavoastra în scopuri proprii, cum ar fi profilarea și conectarea datelor dumneavoastra . la alte date colectate despre dumneavoastra (de exemplu, prin intermediul contului dumneavoastra Google).

Informatiile generate de cookie referitoare la folosirea de catre dumneavoastra a site-ului web vor fi transferate catre un sever Google din Statele Unite ale Americii (USA).In conformitate cu legislația europeană, USA nu garantează un nivel adecvat de protecție a datelor. Autotitățile de stat pot avea acces la aceste date datorită legislației de supraveghere în masă. După ce datele dumneavoastră cu caracter personal au fost dezvăluite, nu se asigură același nivel de protecție a acestora și este posibil să nu vă puteți exercita drepturile în legătura cu aceste date.

Permitand folosirea cookie-urilor pe site-ul web Henkel , sunteti de acord cu utilizarea datelor mentionate mai sus si cu procesarea descrisa anterior de catre Google.
Puteți găsi mai multe informații despre confidențialitatea serviciilor Google aici: http://www.google.de/intl/de/policies/privacy

Opunere referitoare la colectarea datelor:
Vă puteți anula/retrage consimțământul în orice moment cu efect pentru viitor, dezactivând Cookies pe acest site web prin accesarea “Cookies” și “Cookie settings”. Daca sunteti de acord cu folosirea cooki-urilor in general, dar totuși, nu vă simțiți confortabil cu utilizarea cookie-urilor Google Campaign, puteți accesa acest link pentru a dezactiva serviciul Campaign Manager 360 de la Google

Paginile noastre de internet includ servicii de management a conținutului social media, cum sunt cookies sau plug-ins în diferite rețele de socializare. Aceste servicii asociate sunt furnizate de respectivele companii (furnizori) numai după ce v-ați exprimat consimțămăntul. Scopul acestor servicii este de a vă permite să vedeți și să împărtășiți conținutul nostru informativ cu prietenii și rețelele de socializare. Acești furnizori sunt:

 • YouTube este furnizat de Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountainview, California 94043, USA, și în Uniunea Europeană de către Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (“Google Pentru prezentarea generală a inserturilor YouTube și a aspectului lor, accesați: https://developers.google.com/youtube/documentation

Pentru a îmbunătăţi nivelul de protecție a datelor dumneavoastră atunci când vizitați paginile noastre de internet, aceste servicii social media sunt implementate ca „butoane cu dublu clic”. Această formă de integrare asigură că, atunci când accesați o pagină din site-ul nostru web care conține astfel de inserturi, nu sunteți conectat automat la serverele furnizorilor. Numai dacă activați serviciile social media și astfel permiteți transmiterea datelor, browserul va crea un link direct către serverele furnizorilor. În acest caz, conținutul diverselor inserturi este transmis de către furnizorul respectiv direct în browserul dumneavoastră și este apoi afișat pe ecranul dumneavoastră.

Funcțiile social media informează furnizorul cu privire la paginile de internet vizitate anterior, adresa dumneavoastră IP, browserul utilizat, data și ora accesării serverului. Utilizând oricare dintre funcțiile social media (de ex. prin clic pe butonul sau lăsând un comentariu), această informație va fi și ea transmisă prin browser direct către furnizor, pentru a fi reținută. Acești furnizori pot utiliza datele dumneavoastră pentru orice scopuri proprii, cum sunt cele analitice, de marketing, profilare și de conectare cu alte informații colectate despre dumneavoastră (ca cele obtinute prin intermediul contului de utilizator pe care-l dețineți la respectivul furnizor), chiar dacă nu sunteți conectat la rețeaua social media.

Furnizorii procesează parțial datele și in Statele Unite ale Americii (USA). În conformitate cu legislația europeană, USA nu garantează un nivel adecvat de protecție a datelor. Autotitățile de stat pot avea acces la aceste date datorită legislației de supraveghere în masă. După ce datele dumneavoastră cu caracter personal au fost dezvăluite, nu se asigură același nivel de protecție a acestora și este posibil să nu vă puteți exercita drepturile în legătura cu aceste date.

Prin acceptarea cookies de pe site-ul web Henkel, sunteți de acord cu utilizarea datelor descrise mai sus și cu procesările descrise, efectuate de furnizori.

Puteți consulta mai multe informații despre colectarea și utilizarea datelor de către furnizori și despre drepturile și posibilitățile de care dispuneți pentru a vă proteja intimitatea în aceste circumstanțe accesând politicile privind protecția datelor/confidențialitatea ale furnizorilor:

Opunere referitoare la colectarea datelor:
Vă puteți anula/retrage consimțământul în orice moment cu efect pentru viitor, dezactivând Cookies pe acest site web prin accesarea “Cookies” și “Cookie settings”. Vă puteți actualiza preferințele prin schimbarea setărilor browserului sau setărilor platformelor social media pe care le utilizați

6. Utilizarea modulelor cookie pe paginile de destinație ale comunității de talente și portalurile de înregistrare

Paginile de destinație ale comunității de talente și portalurile de înregistrare ale Henkel folosesc unele module cookie care sunt esențiale, deoarece vă permit să vă deplasați în cadrul portalului și să utilizați caracteristicile acestuia, cum ar fi accesarea zonelor securizate, permiterea mai multor aplicații fără a reintroduce informații sau utilizarea conexiunilor la rețelele sociale pentru a vă depune candidatura.

Module cookie esențiale utilizate la portaluri

 • Modulul cookie de sesiune (ScustomPortal-{portalUrlPath}): utilizat pentru a menține utilizatorul conectat în zone de portal private.
 • Modulul cookie de limbă (portalLanguage-{portalId}): utilizat pentru a păstra limba curentă selectată de utilizator în portal.
 • Câmp de token pentru CSRF (tokenField): utilizat pentru protecție împotriva CSRF (numai pentru utilizatorii conectați).
 • Preferințe privind consimțământul pentru modulele cookie (userCookieConsent-{portalUrlPath}): utilizate pentru a păstra tipurile de module cookie permise/refuzate de utilizatori în portaluri cu funcția de gestionare a modulelor cookie activată, deci aceștia nu trebuie să își reînnoiască consimțământul la fiecare vizualizare a paginii/vizite pe pagină.

Pentru cât timp sunt păstrate modulele cookie?

 • Modulele cookie de sesiune: până când închideți browserul.
 • Modulele cookie de limbă: până când închideți browserul.
 • Câmp de token pentru CSRF: 1 oră.
 • Preferințele privind consimțământul pentru modulele cookie: nu expiră.

Puteți găsi mai multe informații despre modulele cookie și alte tehnologii utilizate de site-ul nostru web și despre scopurile acestora pe site-ul nostru web în „Module cookie” și „Setări pentru modulele cookie”. De asemenea, de aici vă puteți retrage consimțământul în orice moment, lucru valabil și pentru viitor, dezactivând setarea modulului cookie respectiv.

7. Drepturile dvs. ca persoană vizată

Ca persoană vizată, aveți următoarele drepturi cu privire la datele dvs. cu caracter personal:

 • dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal și de a primi o copie a acestora;
 • dreptul la rectificare;
 • dreptul la ștergere (numit și „dreptul de a fi uitat”);
 • dreptul la restricționarea utilizării datelor dvs. cu caracter personal;
 • dreptul la portabilitatea datelor;
 • dreptul de a vă retrage consimțământul;
 • dreptul de a depune plângere la o autoritate de supraveghere.

De asemenea, aveți dreptul de a vă opune utilizării informațiilor dvs. personale în anumite circumstanțe. De exemplu (i) în cazul în care aveți motive legate de situația dvs. particulară și folosim informațiile dvs. personale pentru interesele noastre legitime în conformitate cu art. 6 sec. 1 lit. f din RGPD (sau cele ale unei terțe părți); și (ii) dacă vă opuneți utilizării informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing direct.

De asemenea, puteți accesa, rectifica și șterge cu ușurință datele dvs., precum și să vă retrageți consimțământul, conectându-vă la profilul general al candidaturii dvs. sau la profilul dvs. din rezerva de talente. De asemenea, puteți șterge oricând profilul general al candidaturii dvs. și profilul dvs. din rezerva de talente.

De asemenea, vă puteți exercita drepturile contactându-ne prin intermediul datelor de contact indicate mai sus.