Schwarzkopf

Brandul Schwarzkopf este un brand de produse cosmetice pentru păr, care reprezintă calitate, expertiză și inovație de peste 115 ani. Schwarzkopf se bucură de încrederea deplină a consumatorilor.

Schwarzkopf reprezintă inovație, fiabilitate, calitate, încredere și competență – acestea sunt bazele pe care afacerea noastră prosperă. Suntem conduși de pasiunea pentru crearea unui păr frumos și acest lucru se reflectă în toate produsele noastre.

Pentru consumatori

Îngrijire profesională pentru dvs.

Susținem inovația, fiabilitatea, calitatea, încrederea și competența – acestea sunt bazele pe care afacerea noastră prosperă. Succesul mărcii și satisfacția consumatorilor sunt rezultatul îndeplinirii constante a așteptărilor ridicate exprimate prin motto-ul nostru „Îngrijire profesională pentru părul tău".

Suntem conduși de pasiunea pentru crearea unui păr frumos și acest lucru se reflectă în toate produsele noastre. Schwarzkopf cuprinde un portofoliu larg de mărci în cele trei categorii: îngrijirea părului, styling și colorare, incluzând mărci legendare de produse precum Schauma, Palette, LIVE, got2b și Taft.

Cunoscuta siluetă Schwarzkopf este vizibilă pe toate ambalaje produselor nostre, inclusiv în toate materialele de comunicare. Acest lucru este în beneficiul fiecărei inovații de produse lansate sub numele Schwarzkopf.