Palette

Expertul tău în Colorare 

Cu peste 45 de ani de expertiză în colorare în 60 de țări din întreaga lume, Palette este expertul în colorarea părului în care au încredere milioane de femei. De-a lungul anilor, am dezvoltat formule unice și eficiente care îndeplinesc cu mândrie și depășesc așteptările consumatorilor noștri, indiferent cât de diverse sunt nevoile lor.

Indiferent dacă doriți să vă schimbați permanent culoarea părului, să acoperiți firele albe sau pur și simplu să încercați un nou look, Palette vă oferă o gamă completă de culori naturale intense, de lungă durată, luxoase, senzuale sau blânde, care se inspiră din ultimele tendințe, pentru a îndeplini dorințele voastre personale.

Succesul Palette se datorează experților Schwarzkopf, care se angajează să susțină excelența în cercetare, standarde ridicate de calitate și inovații de ultimă generație. Ambiția experților se datorează unor generații întregi de consumatoare mulțumite, care au încredere că Palette poate oferi culori bine definite, la un preț accesibil.