Syoss

Syoss este un brand de succes din sectorul cosmeticelor pentru păr, cu produse profesionale dezvoltate și testate de experții din domeniu.

Syoss este cea mai reușită lansare din domeniul de cosmetică a părului din ultimii 10 ani, oferind produse de îngrijire și coafare a părului, precum și colorare, care sunt dezvoltate și testate de coafori profesioniști, stilisti și experți în colorarea părului.

Îngrijire: Portofoliul Syoss pentru îngrijirea părului oferă soluții pentru fiecăre tip de păr. Toate gamele Syoss conțin tehnologia din salon, oferind fiecărui tip de păr exact ce are nevoie pentru a-i reada proprietățile naturale. 

Styling: Formulele noastre de înaltă performanţă, împreună cu tehnologia salon plex, oferă părului un aspect ca după o şedinţă la salon. 

Colorare: Formula inovatoare cu mix de pigmenți profesionali extrem de concentrați, îmbunătățește durata intensității culorii și asigură performanțe maxime ale acesteia – cu acoperire profesională a firelor able.

Syoss este un brand de succes pentru femei și bărbați cu vârste între 25 și 50 de ani, care își doresc părul îngrijit ca la salon – în fiecare zi.