Pur

Pur, putere mare de degresare și performanță de top în categoria detergenților pentru spălarea manuală a vaselor.

Marca Pur este sinonimă cu ușurința de a spăla vasele și cu performanța împotriva celor mai dificile pete de grăsime. Acordând o atenție sporită nevoilor consumatorilor și procesului de inovație, Pur a extins portofoliul său cu o serie de produse și soluții noi, inclusiv o nouă formulă inovatoare care acționează pentru îndepărtarea nu doar a grăsimii de pe vase, ci și a amidonului, fără a fi nevoie să lăsăm vasele să se înmoaie, în prealabil.

Există un Pur potrivit pentru fiecare nevoie de spălare a vaselor. Consumatorii pot alege din gama noastră Power, care cuprinde și Pur 5+ și Pur Perle Minerale sau din gama pentru pielea sensibilă Balsam, care se concentrează pe performanță și îngrijirea pielii (care cuprinde aloe vera, ulei de argan, calciu). Oferim chiar și o variantă Pro Nature prietenoasă cu mediul.

Pro Nature – Un viitor mai verde începe de acasă

Nu uitați să încercați gama noastră de produse sustenabile din mai multe categorii, pe care le găsiți în magazine sub gama ProNature. Recipientele produselor din această gamă sunt fabricate din plastic 100% reciclat, o parte dintre ele conțin Social Plastic®.