Persil

Persil este expertul în spălarea hainelor ce asigură o curățare în profunzime și strălucire. 

Dezvoltat în 1907, Persil a fost primul detergent modern. Formula sa revoluționară care elibera oxigen în timpul spălării a transformat frecarea intensă a hainelor într-o amintire. De atunci, Persil a stabilit ritmul cu care a servit nevoile în schimbare ale societății, combinând inovația și continuitatea. Persil a fost, de exemplu, primul detergent fără fosfați în 1986, demonstrând că sustenabilitate face parte din esența mărcii.

După aceasta, au urmat multe alte inovații, cum ar fi primul detergent lichid din 1987, primul detergent pulbere concentrat sub forma Megaperls (1994), prima capsulă predozată cu 4 compartimente (Discs).

Persil și-a concentrat atenția asupra combinării performanței cu confortul pentru a servi consumatorii de astăzi. Un rezultat al acestui efort este lansarea cu succes a Discurilor Persil (Persil Discs): camerele 4in1, care îndepărtează petele, oferă prospețime, strălucire și îngrijesc țesăturile. Renumitul Institut Allensbach pentru Cercetarea Opiniei Publice descrie bine echitatea mărcii: „Persil combină performanța de spălare, calitatea superioară și modernitatea”.