Ceresit

Proiectele de constructii sunt complexe si necesita produse specializate. Toate solutiile pe care le oferim se bazeaza pe o calitate constanta si pe o experienta indelungata. Cu categoriile noastre principale: adezivi pentru placari ceramice, hidroizolații, case termoizolante, Ceresit ofera o gama larga de produse speciale si solutii de sisteme pentru a satisface nevoile profesionistilor din industrie si construcții.

Acest sector este in continua crestere, iar Ceresit este recunoscut ca brandul lider in furnizarea de solutii, expert pentru placi si sisteme de izolare termica externa. Parteneriatul in comerțul specializat si cu meșteri stau la baza afacerii noastre de succes. Scopul nostru principal este de a fi partenerul de incredere, competent in domeniul constructiilor pentru meșterii profesionisti. Concentrandu-ne pe valorile noastre cheie de inovare, calitate, expertiza tehnica și sustenabilitate, facem tot posibilul pentru a va oferi un flux constant de solutii adecvate, de sisteme inovatoare, de inalta calitate. Ceresit reprezinta fiabilitatea si calitatea profesionala. Fiind un brand cunoscut pentru imbunatatirea eficientei energetice si protejarea resurselor naturale.

Vasta noastra experienta, cunostințe, tehnologii si produse extrem de inovatoare ii ajuta pe clientii nostri sa aiba mai mult succes si sa fie mai eficienti, conservand in acelasi timp resursele naturale ale planetei. Calitate pentru profesioniști.

Professional

Proiectele mari de constructii necesita, mai presus de orice: multa experienta si ultima generatie de produse complet dezvoltate. De-a lungul celor 100 de ani de istorie a brandului, Ceresit a dovedit ambele. Iata de ce oamenii din intreaga lume se bazeaza pe Ceresit.

Ceresit ofera un portofoliu conceput pentru a satisface mesterii profesioniști, arhitecti, constructori si generalisti care fac lucrari de constructii in mod regulat si au nevoie de solutii pentru:

  • Placari
  • Pardoseli
  • Etansari si protectie pentru constructii
  • Reparatii 
  • Protectie si termoizolatii pentru fatade
  • Sitem de finisare pereti interior/exterior
  • Izolanti si etansanti profesionali